Az Együtt-PM önállóan indul Budapesten az önkormányzati választáson – írta a szövetség az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Csak erősödik bennem: az MSZP ön- és közveszélyes!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Az mszp az mdf sorsára jut.Talán a Dk-ból lesz valami!
Cicamama55
@nemkati: Igen, ezt már borítékolni lehet!
nemkati
@1magyar: A DK és az Együtt akik juthatnak valamire, ha lesz elég támogatójuk. Tulajdonképpen nem is lenne baj, ha a baloldali pártok mind megmaradnának, lehetne köztük válogatni. Úgy tűnik, az MSZP ideje lejárt. Csak már konkrétabban kirajzolódnának a baloldali pártok karakterei! Nekem személy szerint még mindig az a véleményem, hogy a PM, az LMP, a DK, az Együtt, de még az MSZP soraiban is van egy csomó remek politikus, sajnos így szétszóródtak. Legszívesebben kiválogatnám közülük a legjobbakat, és egyetlen pártba terelném össze őket. :))
Szvetlana
@nemkati: A választási vereség után azt írtam, hogy drasztikus személycserékre van szükség a baloldalon.
Te azt írtad, nem lehet csak új emberekkel indítani, szükség van a régi , tapasztalt emberekre is.
Most mit mondanál?
nemkati
@Szvetlana: Ugyanezt. De már akkor is azt gondoltam, lehet, hogy mondani nem mondtam, hogy az újakat kell az előtérbe tolni, és a tapasztaltak a háttérből segítsék az új csapatot. Nekem ez a felállás az, amitől a sikereket várom.
Szvetlana
@nemkati: nagyon vérszegény az, amit a baloldal most megpróbál összehozni. Már én is azt látom, itt aki talpon marad, az a DK lesz. Aki jön, az jön, aki nem, az elmorzsolódik, eltűnik a süllyesztőbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok