Előfordult korábban is, hogy a szocialista titkosszolgálatok embereit alkalmazták, az viszont új és nem okvetlenül örömteli fejlemény, hogy politikai pozícióba is emelték őket – mondta Kövér László házelnök a Heti Válaszban megjelenő interjúban. Az elvektől függetlennek látszó döntések akkor is kárt okoznak, ha rövid távon nincs látható hatásuk – mondta Kövér László a Heti Válasz kérdésére, miszerint nem tartja-e rossz üzenetnek, hogy bizonyos kormányzati pozíciókba olyan személyek jutnak el, akik a múlt rendszer ügynöki hálózatát működtették, illetőleg a Fidesz által okkal ostorozott offshore-világhoz kapcsolódnak. Kövér az interjúban úgy fogalmazott, korábban is előfordult, hogy a szocializmus titkosszolgálatának az embereit alkalmazták, csak eddig politikai pozícióba nem emelték őket. Ez szerinte új fejlemény és nem okvetlenül örömteli. Hozzátette, hogy a miniszterelnöki felelősséget viszont nem szeretné átvállalni, és úgy gondolja, az emberekkel kapcsolatos minden kérdésben az ártatlanság vélelmére tekintettel kell lenni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Hát vazze aki téged annak idején politikai pozícióba emelt annak se volt ki a négy kereke! De a te szádból csak úgy fröcsög a gyűlölet a szocialista éra tagjairól, pedig a családod tagjai téged is beleértve annak a rendszernek voltatok a haszonélvezői!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
kövér jobban tenné, ha hallgatna. Eladták a lelküket a hatalomért és a vagyonért, ha volt nekik valaha is egyáltalán. Undorító egy hulladék, annyi szent! Bár engem is meglepett hogy burkoltan lehülyézte orbánt. Vajon mi történhetett?
mate03
@csikknorisz: Hajrá fiuk!Basztassátok egymást!Úgy látszik,köteles lackó ,érez valamit!Viktorunk ki kezdett Simicskával,meg Nyergessel!Kezd recsegni a háztető!
bencemacska
Nem tudom sajnos hol olvastam - már sokkal korábban - OV teljesen a köteles hatása alatt van, mindig mindent megbeszél vele. Ő a valódi vezér, de a meggondolatlan, hirtelen kijelentései miatt mindig háttérben marad.
Lehet, hogy OV önállósította magát?
Lehet, hogy a köteles unta meg a titkos tanácsnok szerepet?
Volt egy harmadik tagja is a csapatnak, arra már nem emlékszem ki volt, talán a Simicska?
Törölt felhasználó
"Előfordult korábban is, hogy a szocialista titkosszolgálatok embereit alkalmazták, az viszont új és nem okvetlenül örömteli fejlemény, hogy politikai pozícióba is emelték őket "

Gondolom magára gondolt a fikafogó kis bajsza mögül ez a kis agyatlan suttyó meg a többi ex ügynök fideszes haverjára..
DR Eric CARTMEN
Van abban némi báj, hogy egy ízig-vérig komenista karrierpolitikus egyszer csak úgy dönt, hogy ő már nem komcsi, hanem liberális. De nagyon, pártjával még az egyházakat sem kímélve. Aztán, mivel ez nem eredményezett jelentős hatalmat, hát roppant gyorsan vált, és lesz belőle kereszteket hányó elvakult hívő keresztyén, aki nyilasokat temettet újra közpénzen, állami pompával külföldön. Amit a kedves vevő óhajt.
Nagy vonalakban ez mondható el Kövér László házelnökről, a Fidesz nevezetű volt MSZMP-s, Hazafias Népfrontos, munkásőrös gyűjtőpárt választmányi elnökéről. Annyi komcsit kevesen gyűjtöttek össze, mint ők az Orbán Viktor nevezetű KISZ titkár vezetése alatt. Az külön izgalmas - és egyben mutatja, milyen káprázatos politikai és kommunikációs zsenivel rendelkeznek ezek az 50 éves "fiatalok" és főleg "demokraták" -, hogy ilyen háttérrel képesek voltak elhitetni több mint kétmillió emberrel, hogy ők igenis rendszerváltó csodalények, ők az igazi forradalmárok, mindenki más hazudja ezt, sőt, azok büdös komcsik és csak mi, Fidesz-tagok vagyunk egyedül igazán a nemzet fiai, honvédő harcosai az ellenünk áskálódó karvalytőke által támogatott komcsikkal szemben. Ugyan komoly kép- és politikai zavar összemosni a komcsikat a tőkével, de Orbánéknak ez is sikerült. A nép megette.
m.macskosz
"Van abban némi báj,..." @DR Eric CARTMEN: Elmebáj leginkább, de főleg gerinctelenség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.