Az első koncepció ügy, írta Pityinger. Szerdára beidézték Pityinger Dopeman Lászlót, jelentette be a rapper a Facebookján. Holnapután délelőtt 12 órakor, a szobordöntésből kifolyólag, az új kormány elsö koncepciós ügyében, garázdaság gyanusítottjaként be kell sétálnom az 1. kerületi kapitányságra. Na, ki a 2Pac e hazában? Még szerencse, hogy nem Észak-Koreában vagyunk... Egyellöre. What a free country. A 444 szerint azért, mert belerúgott egy gipszkarton fejbe. Aki nem emlékszik már rá, tavaly volt egy ellenzéki performansz, amelyen Orbán Viktor gipszkarton bábuját ledöntötték, erre leszakadt a bábu feje, amit a rapper arrébb rúgott a lábával. Szándékosan.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nincs már messze a "felségsértés" mint btk-ba kodifiált kriminalitás !Aztán kissé kősőbb kötelező lesz Orbán portrékat kiakasztani a hivatalokba, kötelező lesz a Kedves Vezető láttán mosolyogni ( nőknek sírni az örömtől ) - kész röhej ez a Gengszterisztán !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@tivoli: Értelmezd amit írtam légy szíves !
tivoli
@nyanya001: ma, 12:48
Már a kérdés feltevése előtt értelmeztem... :-))
Orbán egyedül van a gipszfejével.
bencemacska
@tivoli: De az érpataki esetet súlyosbítja, hogy diplomáciai bonyodalom volt!
tivoli
Na nehogy már egy érpataki muki komoly fenyegetés legyen a két úriember további sorsára!
bencemacska
@tivoli: Nem is gipsz, hanem polisztirol.
A gipsz fejbe belerúgni már kicsit cikisebb!!! (Martens bakancs előnyben!!!)
mariaberta
@m.macskosz: Egyetértek Veled, Fábry még meg is taposta Gyurcsány fényképét csodálatos műsorában, néző közönség előtt , őt is rabosítják? Legalább így utólag?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.