Hétfőtől két hétig újra pártaktivisták kereshetnek föl bárkit az otthonában, megkezdődik a jelöltállítás az október 12-i önkormányzati választásra. Az Origo bemutatja, hogy az ország különböző részein hány ajánlás szükséges ahhoz, hogy valaki felkerüljön a szavazólapra. Hétfő veszi kezdetét az ajánlások gyűjtése az október 12-i helyhatósági választásokra, amelyen a korábbiaktól eltérően nem négy, hanem öt évre választjuk meg a települések tisztségviselőit. Jelöltet csak az a választópolgár ajánlhat, akinek lakcíme a választókerületben van. Hasonlóan az országgyűlési és az európai parlamenti választásokhoz már nem kopogtatócédulán kell jelölni, hanem a tavasszal már megismert ajánlóíven.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

esdi
@lópicigáspár: Személyes történet: A csöngetőknek azt mondta a párom, hogy mi mindketten tényleges+közügyektől eltiltást kaptunk. Nagyon örül, hogy mégis szavazhatunk... Én majd elsűllyedtem, a csöngetők elmenekültek
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Az idegenek nem csengetnek, azok csak beszippantják az embereket a zufóba.
tivoli
Hááát... Ha nálam csengetnek, előbb kikukucskálok, hogy nem egy nagy fekete autóval vannak-e.
tivoli
@esdi: ma, 09:28
Ez jóóóó! Fel is fogom használni alkalomadtán. Jó fej a párod. :-))
Január
@tivoli: ...,ha így haladunk még jöhetnek...
m.macskosz
Márpedig én igencsak meglepődnék, mivel nincs csengőm.
Bár, ha hoznak magukkal, tényleg csöngethetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.