Fokozódik az Egyenlítő–MSZP-háború: a korábbi pártblogger, Németh Gábor azt ígéri, rövid időn belül több botrányos sztorit is nyilvánosságra hoz az egyszemélyes bosszúhadjáratnak minősíthető Lopott blog című Tumblr-oldalán.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Közszereplö feleségnek birni kell a gyürödést !!!
joopapa
De lehet hogy ez hír igaz, de akkor az mszp-sek balfékek! Mert mi a fenének figyeltetni Lévai Anikót, hogy mekkora borjúmájat vesz! Az orbánt megfigyelni na az más, annak lenne értelme! Lehet ez is olyan mint amikor azt állították hogy megfigyelték dajcse füre tompika nagymamáját:-))
Yoda69
Persze ugy dojcstompi nagymamajat. Megint be kel dobni valami boduletes hazugsagot a birkaknak. De nem ertem miert? A birkak akkor is tahora szavaznak, ha az allamcsodbe viszi az orszagot. Ezzel uj szavazatot nem fog szerezni.
bakegya
Sok itt a kitartott-lehetetlen követni itt amit lenyúlnak!-nyilvánvaló és mégis tűrik az áldozatok.
lajospapa
Ezek szerint Anikóra rálestek mint tót az istenre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.