A Blikk újságíróját azért motozták meg, mert nem volt hajlandó elárulni, kitől kapott infókat Oszter Sándor balesetével kapcsolatban.

Oszter Sándor ittasan okozott balesetet a MOM Parkban, és vérében 2,17 ezrelék volt a véralkoholszint – ez volt az a rendkívül fontos ügy, amelyben a Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsa, arra kötelezte a Blikk újságíróját, Koós Szabolcsot, hogy hogy fedje fel az informátorát, majd rendőr kobozta el a mobilját – olvasható a Blikk cikkében.

Az ügyész Koóst a mobilja átadására szólította fel, ő ezt megtagadta, arra hivatkozva, hogy a telefonon több lényeges, sőt titkos információ található. Ekkor az ügyész tárcsázta a VIII. kerületi kapitányságot, és rendőröket hívott az épülethez azzal a szöveggel, hogy Koós ellenszegül, és amíg a rendőrök megjöttek, addig őt egy előállító-helyiségbe vitték. A rendőrök aztán megmotozták, kivették a zsebéből a mobilját, aztán hívtak egy alakot, aki klónozni kezdte a telefont.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Ugye, jól tudom, hogy ezt hívják szólásszabadságnak, szabad vélemény nyilvánításnak, illetve
sajtószabadságnak? Röviden és tömören: demokráciának?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cukkini
Emberek! Ezek a Blikk-esek, híresek? Jaj-jaj, most sírjak vagy nevessek?
Bevessek még hány ezer rímpárt, hogy le tudjam magamról húzni a paraszt csizmát? Paraszt vagyok. Mert:
Marasztal a faasztal a paraszttal. Paraszttal a faasztal, ha marasztal.
pbalage
@Cukkini: a mar szót még csak értem, de hogy a fenébe jön hozzá az asztal?
Senara
Tehát , fácán vadászat emlékére szépen eltusolják ( rosszul lett ) , ha nem derül ki a vérvétel eredménye ?? Az utána ittam történet sem számít , apám emlékére fekvőtámaszoztam sem .
m.macskosz
Ugye, jól tudom, hogy ezt hívják szólásszabadságnak, szabad vélemény nyilvánításnak, illetve
sajtószabadságnak? Röviden és tömören: demokráciának?
Sziszifusz
@Cukkini: Ki önmagát paraszttal, faasztal malaszttal, magasztal,
annak helye az asztal alatt, maga-maga van.
Hangja bamba, agya kajla,
az is hallja ki nem akarja.
nemkati
@Sziszifusz: Kegyetlen levelek ezek, tele elmebeteg elemekkel, nekem nem kellenek. De te tedd el, esetleg egyszer megszereted.

Hehe, ebbe belemegedtem, megyek, leheveredek.
m.macskosz
@nemkati: Épp kérni akartalak, hogy pihenj erre egyet, hátha elmúlik! :)
szaboria1
A cikket elolvasva egyre jobban oda kell figyelni mit is írunk a közösségi oldalakon, mert már működik a figyelő rendszer.
volvós
Eddig ugy tudtam a saját mobiltelefonom magántujadon !!!
Hogy nyulhat valak a zsebembe ??? A jogszabály szerint csak
kipakoltathatják egy asztalra !!!
bencemacska
@volvós: Sajnos igaza van @nyanya001-nek , ezek nem a tiszta rendszerek módszerei.
Ha feljelentenek becsületsértésért, akkor először miért tanúként hallgatnak ki. Így kényszerítenek arra, hogy saját magad ellen vallj.
bakegya
@Cukkini: te se kergülsz már meg jobban!-milyen szöveg ez egy ilyen témáról alkotott vélemény tartalmát illetően!???
Valaki ,vagy valakik ukászt kaptak fentről-hogy a jard kössön már bele a leleplezőbe-ennyi.
Főlökött
Üdvözlöm az itt lévőket.

Van egy olyan törvény, hogy 1998. évi XIX. törvény, mely a büntető eljárásokra, azok fefolytatását szabályozza. Ezt tartja be az ügyészség is.

El tudjuk képzelni, hogy már az idézés ( 8 nappal előtte ), Bírósági Ítélet - mely ellen jogorvoslattal lehet élni a jogerőre válásáig, személyi szabadság korlátozásáról - jegyzőkönyv nélkül, a ruházat átvizsgálásról - jegyzőkönyv, jelentés nélkül, magántulajdon lefoglálásáról - határozat nélkül ( mely ellen ismét van jogorvoslati lehetőség ), lefoglalásról - jegyzőkönyv nélkül ( mely ellen ismét van jogorvoslati lehetőség ), stb. stb. stb..
Szóval ennyi mindent és még amiket kihagytam, ezt mind elkövetne egy ügyész, aki ezen törvénnyel fekszik és kel ? Nem hinném.
Szóval ezen történet, igazán nem kerek. Egy ügyész nem pokerezik a jövőjével, erre kicsi a lehetőség, hogy ennyi mindent bevállalt volna egyszerre. Mégha...akkor sem. Ennyi már nagyon necces lenne.
bretagne
@szaboria1: Sajnos, már régen! Szeretném tudni, mi történik ebben az országban? Egyre több hasonló eset van.
bencemacska
@Főlökött: Ha becsületsértés miatt feljelentenek a bíróságon, akkor miért hív be a rendőrség tanúkihallgatásra? Tanúként mit mondasz arra a kérdésre, hogy 2012. 04.12-én volt-e szerződésed a UPC-vel?
Előbb elolvassa a szerződést, mint én megtalálom!!!
Főlökött
@bencemacska: Az eljársokra vonatkozó törvény, amit említettem, leírja, meg kell hallgatni a másik felet is. Mivel büntető eljárás nincs a nyomozó hatóságnál ( magyarul a rendőrségnél ), de eljárást kezdeményeztek a Bíróságon, így valahogy meg kell hallgatni a másik felet is. Azt gyanúsítottként nem tehetik meg, mert nincs eljárás. Így nincs ujjlenyomat vétel sem :) se DNS vétel / bizonyos esetekben/.
Egyszerű, a Bíróság kérte a yardot a meghallgatásra, így tanukihallgatás keretében megtették. Mindkét fél álláspontját ismernie kell a Bíróságnak-Bírónak, mielőtt belemennek az eljárás lefolytatásába. Lehet, hogy kár lenne tovább folytatni, a keletkezett okiratok alapján, de erről a Bíró dönt.
Remélem így érthető volt...
bencemacska
@Főlökött: Értem, értem, csak nem tartom igazság szolgáltatásnak ezt az eljárást, hanem az ellentmondani merészelők kikészítésének.
Még jogszolgáltatásnak nevezhetném, ha a jog etalon lenne, és nem függő változó!
silber13
@bakegya: 13:24-re : Ez egy öntörvényű agyilag toprongy, akit
Nem érdekel semmilyen téma csak a saját béna dalocskáit fújja.
Senara
Kiváncsi leszek az ítéletre , lesz ejnye-bejnye , korára való tekintettel , nem bizonyítható ,egyértelműen , stb í téletem a követtkező ... pont mehetünk vadászni . újságíró 2 év próbaidőre bocsájtva .
bencemacska
@bakegya: Csak megéri a fácángyilkos csapatba tartozni! Már ismerős is a valaki!
bencemacska
Off.
Mondja már meg valaki, hogyan lehet kihallgatáson gyorsan megsemmisíteni egy mobiltelefont?
Jól odavágom valami kemény tárgyhoz, vagy rátaposok(az cipő kérdése!), de ki kell hámoznom a roncsból a SIM kártyát!
joopapa
Miért védi annyira a kézi vezérlésű ügyészség a Rúzsa Söndört? Csak nem azért mert együtt jár vadászni a lézer janival? Aki ittasan vezet, az nálam egy köztörvényes bűnöző legyen az Stohl vagy Oszter, vagy akárki, aki vezet az ne igyon alkoholt mert emberek életével játszi! A Rezesova is megölt négy ártatlan embert ittasan!
Desischado
@joopapa: Minden mondatodat akár én is írhattam volna. De Abszurdisztánban az a normális, hogy a haver megússza, míg a tényfeltáró újságírót inzultálják! Hajrá, Magyarország jobban teljesít!
Törölt felhasználó
Tehát, ha én megtudok ebben az országban valamit, amiről nem kéne tudnom(de semmi közöm hozzá), akkor én leszek a gyanúsított...Itt van Orbán új országa
kkalman
...és a Blikk újságírója heves mea culpázások között kér elnézést Oszter művész úrtól, mert az ittasan balesetet okozott.
szaboria1
@Főlökött: Érdekes mert van egy 2012-es módosítás amit a katonai bíró elfelejtett.
Bástya Elvtárs
Az eljárásjog kimondja, hogy fel kell szólítani mobiltelefonjának átadására, melyet kikapcsolt állapotban vesz át, s erről jegyzőkönyv készül!
Levendula
Az általam kedvelt Oszter Sándor színművész már nem létezik, csak az az oszter, aki nem tudja méltósággal viselni a hibáit...
mate03
@Cukkini: E cikk költőének,aranyos a szája,koszorú legyen rá az anyja picsája!
mate03
@nemkati: Bravó!Igazi Romhányi rímek!
mate03
@szaboria1: Le szarom! Figyeljenek,én nem fogom be,pörös számat!
mate03
@Levendula: Az ügyészség,most is kettős mércével,kezeli a semmit!
Hellcat
Hol vannak ilyenkor a fidesznyikek akik most verhetnék a mellüket: "Erre adtam felhatalmazást!""
kkalman
@nyanya001: A terror házában lassan létre lehet hozni egy termet az orbáni diktatúra áldozatainak is. Megérdemelnék.
Boszi27
@volvós: Amíg nem leszel gyanúsított valamilyen bűncselekmény kapcsán. Úgy látszik itt az újságíró a gyanúsított! Egyébként ki a nyavalya ez az Oszter, hogy ennyire kell védeni?!
mariaberta
Azt nem tudom, Oszter balesete, illetve azzal kapcsolatos rendőrségi vizsgálat miért ilyen "mélyreható" hogy a rendőrség ilyen elszántan nyomoz a kiszivárogtató után.
Csak azt szeretném tudni, ha egy baloldali ember nyomozati, vagy egyéb bírósági fokozatban lévő anyaga " kiszivárogtatásra" kerül és megjelenik általában jobboldali lapokban, azt miért nem vizsgálja ekkora elánnal a rendőrség?
Vagy az nem olyan fontos, hiszen a delikvens nem jobboldali??
Ha ezt a módszert baloldali kormány rendőrsége folytatná, már régen kitörne a balhé.
volvós
@Boszi27: Egy kiöregedett szinész, aki ITTASAN okozott balesetet !!
Hogy hogy kötödik a Yardhoz, azt nem tudhatjuk !!!
Boszi27
@volvós: Ennyit én is tudok róla, csak azt nem tudom hogy ő vezetett ittasan és az újságírót macerálják miatta. Esetleg valami fidesz-kötődés?
volvós
,,,,,már csak ilyen országban élünk !!!
m.macskosz
@Boszi27: @volvós: Oszternek egy olasz kékvérű kötötte be a fejét, az úrhatnám fácánlézer meg dörgölőzik a nemességhez. mindenkiannyitisér meg ugyebár a fidesz kutyájának kölke...
Feltételezem, hogy a "művész" úr, nyervogott a Hódmezővásárhelyt eladósítottnak, az felhívta
olajszőkepintérssanyát...
www.google.hu/search?q=oszter+s%C3%A1ndor+feles%C3%A9ge+l%C3%A1z%C3%A1r+j%C3%A1nos+vad%C3%A1sz&client=firefox-a&hs=vCx&rls=org.mozilla:hu:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=7BsRVOLBEsbeOYL4gIAM&ved=0CCAQsAQ&biw=1024&bih=615
nyanya001
@m.macskosz: Pedig úrnak születni kell a bunkó az terem mint gaz a réten !
volvós
@Boszi27: Sokunknak nem teccccccccik !!!
volvós
@m.macskosz: Rémesen undoritó képeket tettél fel...de köszike,
hadd lássa a magyar szavazó, mit tett !!!
Boszi27
@m.macskosz: Sokat segítettél a megvilágosodásban!. Így már értem miért cseszegetik az újságírót! Csak szolgálnak és védenek! Ha nem lennének ismerősek a képek amiket voltál szives megosztani velünk, azt gondolnám, hogy valami 18. sz.-i magyar film képei. A szavazóbázisnak ez is kevés.
bencemacska
@Boszi27: Lázár János fácángyilkoló partnere!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.