Befektetésként vették meg az Eiffel Palace-t. Most, hogy ilyen alacsony a kamat, ez tűnt jó üzletnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az Allami szamvevoszek, mint aki ellenorzi eltolcsit... Ez a het legjobb vicce!... Es ugy latszik, van meg nehany csokos, vagy mar azoknak a gyerekei, akiknek muszaj "kis letszamban" (2-4 fo) kitelepulni Buenos Airesbe, Romaba, Bejrutba, New Yorkba, stb., mert meg van elszornivalo penz az MNB-ben...
Valoszinu, keresik a pirospottyos seggu vereinket ezeken a videkeken, - legfeljebb nem talalnak senkit, es a kutya sem fogja oket szamonkerni...(Errol egeszen biztosan eltolcsi fogja oket biztositani, mint fideSS-hivo)...

Forog a gyomrom ezektol, meg a teljesen nyilvanvalo lopasaiktol, hazugsagaiktol...:o((((
pbalage
argentína államcsődbe ment pár éve, most megint ott áll, szerintem itt valaki valamit nagyon el fog kúrni.
Főlökött
Jesszus jól olvastam ??

Külképviseletet akar nyitni más országokban az MNB vezér, a mi pénzünkből ?

Csinálni akar magának egy külön külügy - szerűséget ?
"Azt írta, hogy az MNB célja, hogy bekapcsolja a magyar jegybankot, illetve az abban folyó elemző munkát a tudományos vérkeringésbe, ezért nyit irodákat a következő hónapban New Yorkban, Párizsban, Hamburgban, Rómában, Buenos Airesben és Bejrútban. A kapcsolattartó irodákban kis létszámú (2-4 fő) szakértői csoport fog dolgozni, amelynek tagjait az MNB nyílt pályázat útján választja ki, áll a jegybankelnök levelében"

Majd jön a diplomattákká nyílvánítás, diplomata útlevél...jó drága ingatlanok felvásárlása, mivel szerinte ott is nyomott ingatlanárak vannak. Na ezen megvalósítás nem közpénzből, szerinte.
Jó lenne, ha valaki szólna Neki, ébredjen már fel végre, nincs még itt az ideje a téli álomnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.