A Jobbik össze akarja hívni az Országgyűlés vállalkozásfejlesztési bizottságát, hogy kiderüljön, mit tett a kormány a paksi erőmű bővítésének beszállítói programjáért, és eléri-e a 40 százalékot a magyar beszállítói arány - mondta a testület jobbikos elnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@tivoli: Nézz körbe...már nemtudom hányadik politikusról derül ki, hogy többet tett félre mint amennyit keresett...mészáros 3 év alatt 7 milliárdot gyarapodott...kitudja svájcban mekkora számlákat tartogatnak viktorkáék...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@tivoli: Te jöttél azzal, hogy az EU alacsonyan tartja a fizetéseket. Azt hiszem ezt sikeresen megcáfoltam. Sajnálom, ha a fejedbe ültetett ellenségkép elhomályosult egy kicsit. De van még kit utálni a világon vagy ebben az országban bőven. És akkor még a fejünkre permetezett méregről, gyíkemberekről még nem is beszültünk.
spu00
Bárki bármit mond, a fizetéseket csak olyan arányban lehet emelni, amilyen értékben az ország produkál.Bankjegyet bárki tud nyomtatni, csak a klisé kell hozzá. De érték állót, csak megtermelt értékkel lehet. M.o 1989-ben nem rendelkezett a mezőgazdaságon kívül eladható termékekkel. Iparunk a béka s. alatt volt, technológiánk elavult. 1940-ben Ausztria iparilag fejletlen volt hozzánk képest, ma meg előttünk van. Ja, onnan 1955-ben mentek ki az oroszok, tőlünk ...? Ráadásul 94-98 között minden eladhatót eladtak, aranykészlet, energia ipart, feldolgozó ipart stb. Kb. 250 milliárd dollár értékben vittek ki nyereséget az országból. Ez majd annyi, mint amit az EU-tól eddig kaptunk.A most kapott pénzből , a 12.000 milliárdból, 4.000 a mi befizetésünk. További jó szórakozást.
tivoli
@human: ma, 20:40
Félreértettél. Hol írtam, hogy az eu tartja alacsonyan a fizetést? Cáfoltál valamit, de nem azt amiről szó volt. És azt tényleg utálom, ha egészséges vita helyett kiforgatják a szavaim.
human
@tivoli: "Nem értek egyet. Ha állítólag az eu-hoz tartozunk, és amúgy is mindenbe beleszólnak, akkor miért nem hatnak oda, hogy a bérek is közelítsenek, ne csak a költségek. "
Ebből én azt olvastam ki, hogy az EU tehet arról is, hogy alacsonyak a bérek. Akkor nem nem így értetted?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.