A biztosi meghallgatásokat követően Navracsics Tibor jövője a legbizonytalanabb - értékeli az eddigi fejleményeket pénteki kiadásában a Financial Times.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Navra-csicska mesedélutánja nem győzte meg a vizsgáztatókat. Navra-csicska nagy arccal előadta, arra készül milyen komoly biztosi feladatot kap majd. Aztán kiderült max pedellus lehet, ott nem tud nagy kárt okozni. Most meg kiderül, hogy még arra is alkalmatlan. Az is igaz, hogy egy volt igazságügy miniszter--aki szokásos bárgyú vigyorával a képén --asszisztál egy baltás gyilkos kiadatásához, annak nincs keresnivalója kultúrnépek között.
tivoli
@DR Eric CARTMEN: Hagyd már azt a Safarovot. Ő egy nemzeti hős, legfeljebb egy örmény szemében gyilkos. Mi meg magyarok vagyunk, vagy mi?
JAJMÁR
Nem lesz könnyű átvágnia a "Gordiuszi csomót", hogy feleljen meg egyszerre 2-féle elvárásnak? ! Szerencséje, hogy írásban kapta a kérdéseket, és van ideje "megvitatni" az illetékes elvtársakkal, hogy mégis mit mondhat, írhat !
Manhattan
Lesül az én arcomról a bőr Navracsics helyett... Direkt szégyellnivaló fellépése volt! Azt hiszi, az EU-ban nincsenek szakértői vélemények, jelentések, nem állnak rendelkezésükre Navracsics eddigi álláspontjainak lefordított dokumentációja?
Undorító, hazug, köpönyegforgató alak, ERRE bízni többek közt Európa oktatásügyét? Vagy bármi mást? Aki többszörösen meghazudtolja saját magát, mindazt, amit eddig mondott és tett, attól mit várhat el bárki is? Lojalitást, egyenességet, szilárd meggyőződést, megbízhatóságot, tisztességet és becsületet biztos nem! És egy ilyen figura képviseli MAGYARORSZÁGOT Európában! Szégyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.