Az Európai Parlament kulturális és oktatási bizottsága szerint Navracsics Tibor bár alkalmas EU-biztosnak, a testület nem támogatja, hogy a kultúra, az oktatásügy, az ifjúságpolitika és az uniós polgárság portfólióját kapja meg a magyar jelölt – közölték a szakbizottság hétfői brüsszeli ülése után.

Az ülésen részt vevő Molnár Csaba, a DK EP-képviselője újságíróknak elmondta, a testület kétszer szavazott. Először 15 igen vokssal, 10 ellenében, 2 tartózkodás mellett megszavazták, hogy Navracsics alkalmas EU-biztosnak. A második szavazás arról szólt, hogy a Jean-Claude Juncker leendő bizottsági elnök által összeállított tárcát megkaphatja-e a magyar jelölt. Itt 14 volt a nemleges és 12 az igenlő szavazatok száma, 1 tartózkodás mellett.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Még ilyen jó híreket szeretnék olvasni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Nos, azt hiszem ez mindent elmond arról, hogy is készült fel. Talán azt hitte , hogy úgy úgy lesz mint ahogy a viskó tulajdonos zselés kakaduval idehaza?
koszpeko
Még ilyen jó híreket szeretnék olvasni!!!
Csizmás Kond
..majd lesz más...és biztos nem minimálbéren...úgyhogy fölösleges a kárörvendés.
pbalage
@Csizmás Kond: de legalább nem a Navracsics lesz az. Én speciel kifejezetten rühellem a köpönyegforgató fajtáját, az ilyen az vagy síkhülye, vagy lobbista.
Azt hiszi, hogy ha kilép a fideszből, és utána pályázik, hirtelen el lesz felejtve minden előbbi dolog.
bakegya
Tanítani még jó lesz-a körösztény -illiberál orbánjogrendszer alapjait még valakinek ki kell dolgozni!!!
Csizmás Kond
@Horizont: égés...egy lógumit...inkább ellenzéki lufi.
Amerika elnökének a gecijét vakarták le az óvális asztalról mégsem éget amerika sőt még ő magyarázza mi a becsület...nem ég itt semmi csak füstöl.
köhögő bolha
Majd találnak neki megfelelő posztot, pl.lehet ruhatáros.
Csizmás Kond
@pbalage: Ja, és az akiről fogalmad sincs hogy ki lesz mennyivelo lesz jobb ?
JAJMÁR
Ez nem csak égés, hanem hátrányos is az országnak. Sehol nem vagyunk, majd kap valami kis - még jelentéktelenebb - posztot. Beleszólása semmibe sem lesz. Köszönjük :(
Senara
Csak arra lennék kíváncsi , kire kenik Navracsics leszavazását .
Manhattan
Ja? Itt vagytok? Akkor ide is :Vajon milyen más posztot kaphat? Amiben rutinja van Orbán által, talán "Pávatánc biztos", vagy karaktergyilkos. Mert ahhoz ért!
koszpeko
@Csizmás Kond: Égés a fityisznek akár hogy magyarázod a bizonyítványt.
A másik,hogy Bill Clinton ügye az Amerika belügye.
De ez megint külpolitika.
Megint pofára esés nektek.
Ez van.
Ja és most kinek a stílusával vannak gondok?
surdillo
@Senara: hát a csúnya Junkersre,mert az ellene szavazó orbán emberét móresre tanittatta!!
koszpeko
@Senara: Természetesen Gyurcsányra vagy az elmúltnyólcévre. :)
Csizmás Kond
Most akkor azt nem értem, hogy ha az unió egy biztosi posztot ajénlott Magyarországnak és a jelöltet nem fogadták el akkor mást kell küldeni vagy az ajánlást is visszavonják ?
Fradigege
Úristen, de béna. Jót röhögök. Most aztán kapkodhatják a fejüket. Lúzer banda. Szerintem Brüsszelben készültek ezzel a szívatással. Most üt vissza, egy nyelvvel nem lehet egyszerre két segget nyalni.
Fradigege
Ez most koki nekünk vagy saller. Vagy ez már jóval nagyobb ezeknél.
Fradigege
@Csizmás Kond: 3 lehetőség van. Mást kell jelőlni, vagy megnyírbálják az amúgyis jelentéktelen tárcát, vagy Junkers átszervezi au egészet. De átszervezésnek 1% esélye van, mert a többi helyen mindenki megfelelt és azok így beteltek.
pityuka
Szükölnek a fideszbirkák. Ez az ember ennyit is ér.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 19:55 A Navracsics eu. biztos lesz, de nem a kulturális poszton. Majd keresnek neki egy jelentéktelen valamit.
Ezzel csak az a probléma, hogy már ez biztosi poszt is picike volt. Beleszólása a programokba, pénzelosztásokba nem lesz, vagyis nem fog tudni lobbizni az ország érdekében, de majd ráfogják a csúnya eura.
Csak ennyi történt, de ez egy folyamat.
Senara
@koszpeko: ...@nemzeti_nyugdíjas:... @surdillo: Meglátjuk kire kenik , habár Hende sem látta meg , pedig felszerelkezett távcsővel is . Szerintem egy két nap és jönnek a válaszok .
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ..vagyis vannak jelentékes bíztosi posztok és jelentéktelenebbek ?...inkább várjuk ki a végét...:)
nusika
Unió biztósnak jó - mondják.Akkor ez nem volt unió bíztósi munka? Nem értem!
Manhattan
Gondolom, Orbán tajtékzik.. Szegény Anikó...
pbalage
@Csizmás Kond: számomra tökmindegy ki lesz, énfelőlem akár még egy vécés néni is lehet oktatásügyi biztos, csak ne a Navracsics legyen.
(és már előre dörzsölöm a tenyerem, hogy milyen címszóval imádkozza majd vissza magát az országgyűlésbe)
verőce21
Ha alkalmas Navracsics EU-biztosnak, majd kap másik posztot. Akár Európai WC-felügyelő is lehet, császári munka! "A pénznek nincs szaga!" - Pecunia non olet.
(Én elvállalnám) :)
Desischado
@JAJMÁR: De lesz álom fizetése a semmiért, sajnos! Annak örülök, hogy legalább kint nem sikerült senkit sem átvernie! Más részről nézve, meg baromi szégyen az országra nézve!
Yoda69
Igazsagos dontes szuletett. A Brusszeliek atlattak navracsics pavatanc lepesein, hiszen jol ismerik mar azt orbanttol.
Szegyen navracsicsnak, szegyen a fideSSnek, de a legrosszabb szegyenbe hoztak Magyarorszagot.
bakegya
Mi az hogy szégyen,lejáratás-arra volt jó ez a gyengére sikerült állásinterjú,hogy meggyőződhetett a liberális demokratizmus alapjain kötött -és működő EURÓPA PARLAMENT KÉPVISELETI TESTÜLETÉNEK MINDEN PÁRT -SZÖVETSÉGI TAGJA,mi zajlik valójában az orbáni dramaturgiával egypártrendszerbe tömörített 2/3-as törvényesített törvénytelenségeinek köpönyege alatt.
szaboria1
Nézettek a kulisszák mögé is. Navracsicsot már Viktorka félre akarta állítani. Így biztos lett a bukása. Meg kell figyelni pl. Pelczné, Szájer és Tompika sem igazán a szíve csücske.
Mobil123
@Desischado: az országra nézve miért? Magát és pártját járatta le! Az hogy idióták ezt csak most megerősítette kint.
troppauerhumer
És mit súgnak a hangok a fütyisz fejekben ?
Hallod:"Navracsics Tibor részben megbukott Brüsszelben.Nem Tibor Navracsics lesz az EU oktatási, kulturális, ifjúsági és uniós polgársági ügyekért felelős biztosa!
Navracsics portfóliója: 14 nem, 12 igen, 1 tartózkodás. Junckernek új feladatot kell találnia a számára!Állítólag vámossá degradálja Jean-Claude Juncker
Magyarország tíz éve is az adóügyeket kapta az akkori külügyminiszterből biztossá avanzsáló Kovács László személyében. A Fidesz akkor azonnal támadást indított az akkori kormányzat és az EU-s kinevezés miatt, hiszen előzőleg Kovács az energetikai biztosi posztot kapta volna, ám egy meglehetősen szégyenteljes meghallgatáson teljes alkalmatlanságára derült fény – idézi fel a történteket az Index.

A Fidesz szerint ráadásul az energetika nem is volt jelentős poszt. „A vámügyek azonban még ennél is rosszabbak, azt is mondhatnám, hogy ennél mélyebb, ennél rosszabb pozíció nincs is, hiszen mindenki tudja, aki egy kicsit is ismeri az uniót, hogy közös adópolitika nincsen” – mondta akkor Szájer József, az Európai Néppárt képviselője."

Navra még tanerő volt,elment.
Mióta beszállt ebbe a fitymasz-ködönöpö reterátba azt a kicsit is elvesztette,amit addig
életében összehozott.
De sebaj ,így látszik milyen szäremberek vannak a fütyiszben.
JAJMÁR
@Desischado: 23:47 Pénze lesz, meg biztos van is. Majd rájönnek ezek ott fönt, hogy a pénz nem elég, hiába lesz belőle egyre több, ha ott kell élnie, ahol megvetés sugárzik felé, és senkit nem érdekel a véleménye. Rosszabb az, mint a pénztelenség, kikezdi az embert. (Nem csak ő, de a delegált eu-s képviselők is hasonló cipőben járhatnak.)
Csizmás Kond
@pbalage: összevisszaságokat beszélsz...most akkor mindegy vagy nem mindegy ?
lópicigáspár
- Hát, Tibi, ez sajnos egyes.
- Megbuktam, tanárnő?
- Meg, Tibikém.
- Mindegyik tárgyból?
- Nem, csak ebből. Úgy hallottam a tanáriban, hogy valamiből azért át fognak engedni.
- Hurrá, akkor otthon ezt "káprázatos sikerként" fogom kommunikálni!
coyote3
Kaphat ennél is jelentéktelenebbet? Vagy kivesznek a portfóliájából kettő tevékenységet? :)))))))))))))
DR Eric CARTMEN
"Az Európai Unió történetében még nem volt példa arra, hogy a biztosi posztot az adott jelölt pótvizsgán keresztül érje el. Magyarország hírnevének csorbításáért a felelősség tehát Kovács Lászlót és az őt leendő hivatalában megerősítő Gyurcsány Ferencet terheli. A magyar néppárti delegáció reméli, hogy a Magyar Szocialista Párt a továbbiakban az EU által felkínált vezető posztokat nem bukott pártpolitikusokkal akarja betölteni és lezárul az a szomorú fejezet, amely az Európában is nevetséges közös lista felállításának ötletével kezdődött és most Kovács László Európára erőltetésével végződött.

Budapest, 2004. november 16.

Szájer József" Józsikám !!! Na most szólalj meg !!!
Desischado
@Mobil123: Gondolod, hogy a kint élő emberek ezt tudják? Szerintem nem. Ezért mondom, hogy szégyen ránk is, bár ne legyen igazam, mert hogy ez a köpönyegforgató hogy égeti le magát, az baromira nem érdekel!
Szimba
Miért nem lett Navracsicsból kulturális EU-biztos? Mert nem a magyar parlament szavazott róla.
Mobil123
@Desischado: Tudják! (Én nem szégyenlem őt! van a Anyja szégyellje ő!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.