A fideszes polgármestert, Kapus Krisztiánt az a Nemzeti Fórum verte meg Kiskunfélegyházán, melynek vezetője, Lezsák Sándor fideszes országgyűlési képviselő. Kemény „rendrakás” várható a helyi Fidesz-szervezetben.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez volt a legmocskosabb átverés, de a nép benyalta.
Adva volt egy vállalhatatlan Fideszes polgármester Kapus Krisztián. Igazi szarjankó. Több ügyészségi vizsgálat volt ellene, de valahogy mindig kimentették. Orbán bandája azonban érezte, hogy veszíthet, ezért Lezsák (az MDF árulója) talált egy helyi kiskirályt, aki számára összedobott a Fidesz -stáb egy új pártot (Nemzeti akármi...) Ebbe átigazolt szinte az összes Fideszes talpnyaló. Na most a választást ez a mesterséges alakulat nyerte, azaz a Fidesz 2. sz. alakulata.
A félegyháziak azt hitték, hogy megszabadulnak a Fidesztől, de egy fenét! Most két Fidesz települt a nyakukra.
A felcsúti törpe most elküldi az egyik "takarítóját", hogy rendet tegyen. A régi polgármester visszakapja a hatalmat, Csányi pedig nyilván kap néhány zsíros megbízást... ahogy ez lenni szokott.
A polgármesteri székben ott ül mint báb, de a régi szarjankó fogja utasítgatni.
Hát így szerveződik a nagyüzemi átverés...
dömdödöm
átbaxák a népet ahol lehet ,aztán jót kuncognak rajta a parlamenti büfében kezüket a szájuk elé rakva lehajtott fejjel szokásuk szerint hogy senki ne lássa
human
Fideszes ellenzéke legyen fideszes? Ezek szerint működik a trükk. Kíváncsi vagyok 2018-ban hány álellenzéki párt fog alakulni.
dömdödöm
Engem a citibank kivonulása érdekelne gazdaságilag ,politikailag ,katonapolitikailag
mi van a háttérben ami itt vállalhatatlan számukra és amiért eldobják a prémium lakossági ügyfeleiket ,valaki tudja az szóljon ne tartsa meg magának !
almosd
Jól megvan ez játszva ,még Hódnak is feladná a leckét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.