Európa kilábalóban van a válsából, bár mg törékenyek az eredmények - ismerte el Andor László, az európai Bizottság leköszönő magyar biztosa. Szerinte volt, van és lesz is kötelezettségszegési eljárás Magyarországgal szemben. Ötéves ciklusa sikerének tartja, hogy populista ellenszélben meg tudták védeni a külföldön munkát vállaló uniós állampolgárok - köztük több százezer magyar - jogait. Navracsics Tibor biztosjelöltről pedig úgy vélte: személye és a portfóliójának párosítása hitelességi aggályokat vetett fel.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
" Magyarország volt az, amely a legnagyobb ugrást tervezte és ígérte 2020-ig. Azonban a közmunkát hosszú tavon nem tartjuk célravezetőnek. Ez egy depressziós időszakban egy lehetséges foglalkoztatáspolitikai eszköz. De nem szabad, hogy túlzottan ez dominálja a munkahely teremtési erőfeszítéseket."

Pedig a kormány kizárólag közmunkában gondolkodik.
coni
Félmillió munkaképes korú magyar van akit sehol nem lehet foglalkoztatni képzetlensége miatt. Az évi több mint 200 Milliárdot amit közmunkára költünk fele részben továbbképzésre, fele részben munkahelyteremtésre költenénk idővel foglalkoztatni lehetne ezt az egyre növekvő réteget.
A közmunka csak időhúzás, a drágább fajtából. Kizárólag a KSH adatokat javítja.
Manhattan
A közlekedési szakbizottság is azt kérte az Európai Bizottságtól, "nehogy hozzájuk tegye Navracsicsot"... Ez nagyon égő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.