Viharos gyorsasággal épült kikötő a Parlamentnél, a BKK szerint azért, hogy javítsák a Belváros forgalmát. A parlamenti kikötőből 5 perc alatt át lehet érni a budai Várba is - ahova a tervek szerint két éven belül Orbán Viktor hivatala költözik. A testőrök rémálma a forgalmi dugó, logikus lenne, ha a védett személyt inkább a Dunán szállítanák - mondta el az Origónak Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hajóval járhatna Orbán ? Ne witzeljünk, hisz Őfőméltóságú Felcsúthy Isten Után az Első, Kim Jong un után a második, tud járni a vizen ! Igaz, gyakrabban lépked a levegőben !
coni
A személyi biztonságán túl, az is lényeges, hogy időben érjen a Parlamentben, mert addig nem tudják a párttársak melyik gombot kell nyomni.
Biztosan szép kikötő épül, uniós pénzből. Már csak felcsúti stadiont kéne valahogy a Parlamenttel összekötni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.