2-3 ezer forintért vásárolta meg a romák szavazatait az ötödször újraválasztott kompolti polgármester – erről a helyi romák nyilatkoztak a Célpontnak. Azt – Itt minden cigány kapott. – Volt valaki, aki kapott pénzt szavazás előtt? – Mind kaptunk. – Én is kaptam. – Maguk is? – Igen. Meg még nagyon sokan. – Kitől kaptak? – Hát a polgármester úrtól. – Hogy…? – Hát hogy a szavazáskor, 12-én számít mindenkinek a szavazatára. Meg utána kapunk tüzelőt, ha rá szavazunk, meg ilyenek. – Mennyi pénzeket adott? – Hát, kinek hogy. 2-3000 forintoknál többet nem adott. – Figyeljé' már ide, Robi! Négy év, vagy 16 év alatt hányszor jött ki még az utcába ide? – Mikor árvíz volt. – Egyszer se. Most jött ki, hogy osztogatta a pénzt, kampányolt. Nekem is adott az úton kétezer forintot, hogy szavazzunk rája – nyilatkozták a kompolti romák a Hír TV munkatársának.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
MIndent el tudok képzelni. Még azt is, hogy ugyanezek a cigányok 3 ezer forintért le is tagadják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Így megy ez, minden eladó !
(de az én szavam nem :) )
KERKA
MIndent el tudok képzelni. Még azt is, hogy ugyanezek a cigányok 3 ezer forintért le is tagadják.
Cicamama55
Akkor jól jött nekik a pénz! A szavazati eredmények megszülettek régen, miért nem éltek jogorvoslással időben! Ez már egy felesleges cirkusz.Nagyon sokan vannak és lesznek is, akiket egy tál lencsével le lehet kenyerezni! Közelünkben is van egy város, ahol "hamidőzsin" voltak megvendégelve a romák, mégsem segítette győzelemre a jelöltet!
miazavalami
@Jankó123: Hát na ! Bírkája válogatja. 400 forintért már bégetnek is. Igaz beeeeekeeeellneeeekik magolni hogy mit bééégeeeeeseeeeeeneeeek.:-)
feri57
mi nagy többséget 25 ooo ft ért vette meg, a sógor ennyit kapott a szavazatáért.
aremy
öt évig abból a nagy dőzsiből éljetek no és csend.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.