Az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) mindent megtesz azért, hogy a szektorban visszaálljon az eredeti állapot, vagy ha ez nem sikerül, a szövetkezeti tagokat kártalanítsák – mondta Demján Sándor, az OTSZ elnöke szerdán, a Takarékossági Világnap alkalmából rendezett ünnepségen.

Demján Sándor az OTSZ rendezvényén kifejtette: a Takarékossági Világnapon a szorgalmas, eredményes munkát ünneplik, ám az ünnepséget beárnyékolja a takarékszövetkezeti szektor helyzete. "A takarékszövetkezeti szektor vagyonát elvették, kisajátították. Nagy baj van abban az országban, ahol a lopást a törvény rangjára emelik" – mondta. Hozzátette, hogy a szövetség feladata megvédeni a tulajdont.

Példaként azt mondta: ha a folyamat végén egy tőzsdei részvénytársaság van, az egy részjegyre jutó vagyon – mintegy 130 ezer részjegy van – 6 millió forint. "Először – ne mondják azt, hogy hazaárulók vagyunk – minden belső jogi fórumot végigjárunk" – közölte. Amikor ez a folyamat lezárul, akkor fordulnak a nemzetközi fórumokhoz: az unióhoz a magyar társulási szerződés megszegése, a luxembourgi bírósághoz pedig a tulajdonjogoktól való megfosztás miatt – tette hozzá.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Demján úr! Még annál is nagyobb a baj. A legnagyobb baj, hogy a fejétől bűzlik a hal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fradigege
Sanyííííííííí! A Sanyííííííí megmondjaaaa! Azért csurrant-cseppent neked is Sanyikám. Nem menekülni a süllyedő hajóról. Kihátrálni a haverok mögül.
nyanya001
Ezt
eddig is tudnod kellett volna, éppen eleget vagy közöttük !
És ha tudtad, miért vártál eddig ?
joopapa
Te Demján pubi mi ezt már régen tudjuk! Te is már akkor jártatod a pofádat hogy a vityka, elvette az egyik játékodat! De téged nem kell sajnálni mert van ott lóvé dögivel!
simmering73
Demján úr! Még annál is nagyobb a baj. A legnagyobb baj, hogy a fejétől bűzlik a hal.
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
human
Aki nem tudná. Demján volt a címzettje Gyurcsány elhíresült mondatrészletének: "El lehet menni Szlovákiába!". Ugyanis Demján nem volt hajlandó újabb adókat fizetni cégein keresztül. Gyurcsány pedig erre reagált.
bakegya
Demjánt is átvágta,lehúzta a vicctor?-nincs egyedül. Az orbáni törvényes törvénytelenségek terhe alatt nyög egy egész nemzet,azért előbb is szólhatott volna mekkora korrupt társaságba keveredett.
Senara
Királycsinálók egyike volt volt ,szeretett volna pár "garast "visszakapni , de addigra a fiuk kinőtték magukat .
joopapa
@human: Igazad van! És ezt sokan idézik folyamatosan a fityeszes politikusok meg a szavazóik a face bookon, csak kiragadva a mondandóból az el lehet menni innen részt! De hogy utána néznének kinek mondta és miért arra nem szánnak időt és energiát! A you tube-on 1 perc megtalálni a vonatkozó videót!
Feraj49
Demján papa tudjuk,hogy nagy baj van az országban.Beszéljünk nyíltan,egyik okozója te vagy.Több milliárddal mögötted már bátran nyilatkozol . Mi a baj ? Nem kaptál állami támogatást?
Tulipánfa
Nagy baj van abban az országban, ahol a lopást a törvény rangjára emelik" – mondta. Hozzátette, hogy a szövetség feladata megvédeni a tulajdont.
Na végre! De miért csak most ébredt fel.
szaboria1
Olvassátok el minden lehetséges itthoni jogorvoslaton végig mennek ha nem lesz megfelelő ítélet akkor nekzetkozi bíróságra mennek.
Yoda69
Erre csak most jon ra?
Ha orban nem allitja demjant a fasz rossz oldalara, akkor meg most is a taho szekeret tolna.
orogordog
Mi van fordul a szél irány Sanyi bácsinál, már nem szereti Viktorkát. Meg ugye ha vissza kéne adni ami törvénytelenül jött, neki sem sok maradna, inkább semmi.
alte trottel
Mi van baszkikám? Megvilágosodtál? Megjelent a felhők között a Repülő Spagettiszörny és megtértél? Neked, aki azért nem vagy _ANNYIRA_ hülye a pénzügyi joghoz nem tűnt fel a székházmutyi? Vagy addig nem zavart, amíg téged is hagytak lopni?
coni
Valóban nagy a baj. Nem a kifosztottak emelik fel a hangjukat, hanem csak a kegyvesztettek.
mariaberta
Még nagyobb baj, hogy ezt csak most veszi észre. Amíg a köreit nem érintette Orbán csodás politikája, nem foglalkozott vele.
Megértem, de nem sajnálom. Előbb kellett volna felébrednie.
whatthefuck
Jó döntés volt tolni a szekerüket? Most a kerék alatt már nem olyan jó?
coni
Elég hiteltelennek tűnik, hogy miután a kormány feltőkésítette a Gránitbankját másnap hálából beléjük köt. Majd ha bepereli őket Strasbourgban utána revidiáljuk.
kukac50
Tele vagy pénzel Neked mi bajod lehet?
A Takarékszövetkezeteket Orbán megvádolta csalással, amelyiket megszüntettek
4 milliárdba került Orbánnak és tovább adta 9 milliárdért egy Fidesz közelinek,, csak már más néven működik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.