A Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége (MBSZ) szerint súlyos következményekkel járna a vasárnapi nyitva tartás korlátozását előíró törvénymódosító javaslat megszavazása, mert elbocsátásokat és bércsökkenést eredményezne - közölte a szervezet az MTI-vel hétfőn.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
1. Én szeretném - nem, AKAROM!!! - eldönteni, hogyan rendezem be az életem. Nem engedek beleszólni sem valamely politikai képződménynek, sem egyháznak (különösen azt figyelembe véve, hogy nem vagyok hívő!), sem idegen embereknek. Ezt hívják úghy hogy liberalizmus, ami általában a liberális demokráciákban működik. A liberálist csak a ti kedvetekért tettem hozzá, hiszen az magától értetődik, liberalizmus nélküli demokrácia nem létezik,mint ahogy szűz anya, vagy víz nélküli tenger sem.
2. A mai Mo.-on sajnos nagyon sok ember csak hétvégén tudja a nagybevásárlásait elvégezni, mert hétközben reggel elmegy, este hazamegy, az e közötti időt munkával tölti. Tudod a többség csak alkalmazott, nem cégtulaj és nincs lehetősége napközban kiugrani a boltba.
3. Vannak országok a "hanyatló" nyugaton, ahol zárva vannak vasárnap a boltok (nincs kivétel, hogy a klientura üzletei nyitva lehetnek!), vannak, ahol nem (saját tapasztalat). Országonként változik az emberek szokása és főleg a lehetőségei! Szeretném, ha nálunk sem okozna gondot a vasárnapi zárvatartás, de most pont az ellenkező eredményt érik el.
Aki nem akar vasárnap boltba menni, szíve joga, üljenek le a családdal társasozni, kiránduljatok, vagy amit akartok, senki nem zavar be benneteket vasárnap a tecsóba, vagy ósanba. De miért akarjátok ezt ránk kényszeríteni?
Még egyszer mondom: hess ki az életemből, lakásomból, kertemből politikus, ez már nem a te territórumod! ÉN DÖNTÖM EL, HOGYAN ÉLEK, HOGYAN OSZTOM BE AZ IDŐMET (legalábbis amivel én rendelkezem)? ÉN DÖNTÖM EL, MILYEN IDEOLÓGIÁT PREFERÁLOK, MIT ADOK ÁT A GYEREKEIMNEK, ÉN DÖNTÖM EL, MILYEN RUHÁT, FRIZURÁT HORDOK, MILYEN TV-T NÉZEK, MELYIK SZÍNHÁZBA MEGYEK, MILYEN ÚJSÁGOT OLVASOK, STB.
NEM KELL AZ ÉLETEMBE BEFÉRKÖZÖTT POLITIKUS, NEM KELL ORBÁN "ILLIBERÁLIS", KERESZTÉNY BIRODALMA!!! TAKARODJATOK KI AZ ÉLETÜNKBŐL, POLITIKUSOK!!!
Mobil123
@Manhattan: Már nem Mi döntjük el !:-( Akik eldöntik törvényt hoztak magunknak hogy döntsenek helyettünk ! Legyen az élet bármely területe. Lassan az is lelesz írva hogy melyik nap mely órájában kell dugni és abból gyereknek kell fogannia mert ha nem akkor büntetés lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.