Nem jelenik meg több részlet a Welsz Tamás-könyvből, a kiadó leállította a további közléseket, ugyanis tartalmuknál fogva nem kerülhetnek egyelőre napvilágra – írja a Bors. Bár az utolsó résznek egy hónapja meg kellett volna jelennie, még a másodikat sem adták ki. A pénzt visszafizetik.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1szomjas
@F_Viktor: Gondolom, biztosította magát... Viszont ez a leállás azt valószínűsíti, hogy a teljes valóság nem fog a napvilágra kerülni ! Van az a pénz... Ahogy a madarak csicsergik, a ,,másik" oldallal is ,,igen jó" kapcsolata volt Welsznek , ezt viszont nem engedhetik kiderülni !
F_Viktor
@1szomjas: Nem tudom ebben az országban valaki hogyan tudja megvédeni az életét.
Én tuti külföldről adatnám ki a könyvet.
Pl. a USA-ből, onnan fél év múlva az egész fityesz-maffia ki lesz tiltva :-)
1szomjas
@F_Viktor: Welszről ,,kiderítették", hogy megöngyilkolta magát... Ahogy előzőleg írtam, lehet az a pénz (plussz, esetleg egyéb nyomós érvek is...) , amiért valaki lemond egy könyv kiadásáról . Vagy ,,átdolgozza". Mivel vannak olyanok is, akik nem egy könyvritkaságért fizetnek jelentős pénzt, hanem olyanért, amit ki se adtak... És a nemkiadott könyv szerzője is megvédheti magát . Vagy nem...
1szomjas
@F_Viktor: A fityesz-maffia nem lesz kitiltva az USA-ból . Tudod, egyik kutya a másikat nem harapja meg...
aremy
@1szomjas: akkor te még nem láttál marakodó kutyákat.
F_Viktor
@1szomjas: Nem aludnék nyugodtan egy "megállapodás" után sem míg Pintéren, mint a BM- és Lézer Janin, mint a titkosszolgálatok vezetőjén múlik az életem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.