A magyar családok 54 százaléka tesz félre gyermeke jövőbeni céljaira, első helyen áll a továbbtanulás támogatása, második a biztonsági tartalék képzése, míg harmadik a sorban az otthonteremtés segítése. 

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Elfelejtették kitenni az /x/-et. Ez a cikk a Fundamenta ingyen reklámja.
Ki hiszi el, hogy ez egy komoly felmérés, amikor az emberek fele a létminimum
környékén vagy az alatt él?!
hattorihanna
A magyar családok másik fele,meg azon gondolkozik mit adjon nekik enni!!!
Erős túlzásnak találom azt az 54%-ot,főleg ha figyelembe vesszük hogy 4 millióan élnek a létminimum alatt.Ez már kb. a fele a mai magyarország lakosainak.
Mi sem létminimumból élünk,de nem tudunk semmit félre tenni sajnos a gyerekeinknek,pedig szeretnénk.A családipótlék az aminek a fele megmarad,és ha mázlink van és nincs extra kiadásunk, akkor abból el tudunk menni 1 hétre a Balatonra.
Hozzáteszem,idén januárban lejárt a hitelünk amit 10 évig fizettünk,de még 1.2 millát kell befizetnünk a banknak,az árfolyam különbözet miatt.Havi 60 e.ft,na ezt már félretehetnénk a gyerkőcöknek,de a bankoknak nagyobb szükségük van rá...Forduljon fel az összes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.