Remek újságírói iparosmunkát rakott le az asztalra a Gépnarancs annak apropóján, hogy Orbán Viktor miniszterelnök keddi, nemzeti gyásznapon viselt kabátja kicsit mintha összement volna a mosásban.

És innen szép csak igazán visszafejteni az szálat: így gyarapodnak a honatyák értünk és általunk, chipsadóstúl. Pedig a kövér az nekünk is a halálunk.

Így híznak a fideszesek

Így híznak a fideszesek

Így híznak a fideszesek

Így híznak a fideszesek

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szandokan
Megint egy buta és lázító cikk. Magyarország legalább fele elhízott. Ezek szerint mégis csak nagy itt a jólét?
Kamcsatka
Alapvetően nem is a kinézetükkel rombolják a magyar közízlést.
hetöndöe
Nem telik neki másik kabátra?Gyűjtsenek neki a CÖF-ösök.:-)))
Hellcat
Ha van miből akkor nem nehéz. Dolgozni se szoktak...
nemjoezigy
@szandokan: mindenki beleköt mindenbe
1. Ezt hozta az a boldog jólét amit a fideszkdnp 2/3-os többségű :-)( kormány és az impotens produkciójú, megélhetési politikusok biztosítanak a népnek.
2. A gazdagok, aki tehetnének azért, hogy egészségesnek nézzenek ki, inkább elhíznak a jóléttől, amit a szegények még nagyobb nyomorba döntésével érnek el.
3. a szegény aki elhízik az az egészségtelen étkezés miatt történik, vagy csont és bőr lesz, na nem a velnesz és a konditermek használatától (legjellemzőbb a cigányoknál)
4.és nem említettem azokat akik "csak" a betegségük, vagy a genetika miatt lettek kövérek.

Ami még idekapcsolható bár nem a testsúlyhoz, csak annak egyik okához, a gazdagsághoz kapcsolódik: aki megtehetné, hogy 'környezetvédősködjön' (energia takarékosság, légszennyezés csökkentés, racionális fogyasztás) tehát elektromos járművet, napelemet, napkollektort használjon, az nem teszi,- legalább is a nagy többségük, hanem pazarol, több felesleges luxusra költi a pénzét. Ami (- az amerikai milliárdosok mondása alapján: csak az első millióm eredetét ne kérdezzék, a többivel már eltudok számolni -) az alkalmazottaktól, a szegényektől elszedett, nekik oda nem adott pénzből van.
Főlökött
Nekem az utolsó kép tetszett. Annak a katona bácsinak, mennyi stráfja van...:)

Erre ugrott be egy vicc is, hogy hátulról miért nem mutatják ezt a két szépségeket ?
Mivel a hátukon lévő kitüntetéseket pedig a múltjukért kapták. Illene azt is megmutatni :) + részletezni, melyiket - miért is kapta.
nyanya001
" remélem nincs közöttük pocakos tábornok "
Az nem volt, csak egy potrohos miniszterelnök akin majd szétreped a kabátja !
Úgy látszik nem telik neki egy normális stylist - ra !
szandokan
@nemjoezigy: "2. A gazdagok, aki tehetnének azért, hogy egészségesnek nézzenek ki, inkább elhíznak a jóléttől, amit a szegények még nagyobb nyomorba döntésével érnek el."
Ezt a szánalmas baromságot el is hiszed? A szegények a gazdag emberek miatt vannak? Tudod, soha nem hittem volna, hogy csak azért, mert én a munkámmal megalapoztam a jólétet, másokat tönkretettem vele. A fenébe...
nemjoezigy
@szandokan: körülbelül ezt vártam.
Direkt provokáltalak. De én tényleg hiszem, hogy -egyszerűsítve- van egy pénzmennyiség, ezt kell osztani.
Ha a politikus, a képviselő, a gazdag (akinek beosztottai vannak, tehát pénz fölött diszponál) nem csak magára gondolva adja az aránytalanul nagy pénzt. Jellemző példa a mészáros féle bagázs, ami saját magának ad tanácsadói címen milliókat, maguknak osztalékként szintén, miközben a dolgozóik minimálbéren vannak. Vannak olyan vállalkozók, akik a hobbiházi állataikat többre becsülik, mint a dolgozóikat, akik megtermelik a jólétét. Most egyenlőre ennyi.
JAJMÁR
Ez mind azért van, mert rántott húst esznek, és chipset, és a mindennapi tornát is kihagyják ! Meg kellene őket rendszabályozni, biztos szénsavasat is isznak... no meg a sonka, kolbász, pfúj... :(
szandokan
@Horizont: Szerintem én itt senkit nem védtem, sem politikust, sem mást. Én csak a cikket tartottam kissé lázítónak, aminek hangot is adtam. Tudod, sok emberről én is csak annyit tudok, amit a hírekből hallok, olvasok, az alapján meg nem ítélkezem azonnal, de biztosan nem esek neki mint a részeg paraszt az ólajtónak. Bajnainak sem estem neki, nem libáztam mint a félőrült, gondoltam, ha sáros, úgyis kiderül. Kombinálni lehet, ezt nálam is megteszik itt azért sokan, de nincs sok értelme.
szandokan
@nemjoezigy: Ne provokálj:-)) Az én embereimet te nem hallanád panaszkodni, ne aggódj. Mocskos emberek, akik kihasználnak másokat, mindig is voltak, és lesznek is, ezen senki nem fog tudni változtatni. Még ha törvényt alkotnának is arról, hogy a minimálbér ezentúl ennyi és ennyi, a vállalkozók akkor is megoldanák a zsebbe fizetést. Miért? Mert ha így nem jó, jön helyetted más.
narancsbirka
Különösen szépek! Mint egy új traktor. És kúrva gazdagok. pusztuljon minden ingyenélő!!!
F_Viktor
@szandokan: Írod:
"Magyarország legalább fele elhízott."

Nem hinném, hogy az a 4 tagú család akinek 890 forint jut egy napra élelmiszerre, azok is a csüngőhasúak táborában röfögnének.

Írod:
"A szegények a gazdag emberek miatt vannak?"

Egykulcsos adó?
2-2,2 millió embertől elvett adójóváírást - ami nekik sokkal nagyobb összeg volt, mint a rezsirizsa! - az az 1,2 millió ember kapta meg akik jól jártak az egykulcsos adóval. + a költségvetésben keletkezett 450 milliárdos hiány pótlásában is részt vettek akiknek csökkent a jövedelmük!
szandokan
@F_Viktor: Te hány kilós vagy? Gondolom, olyan, mint egykor a terminátor, mert te itt mindenkivel elhitetted, hogy maga vagy a tökély. Persze azért nem mindenkivel sikerült, és azon sem lepődnék meg, ha mindjárt megjelenne tivoli is...Egyébként meg éppen az egészséges ételektől nem hízik el az ember, te, mint nagy paleolitos, ezt nem tudtad? Habár a paleolit minden, csak nem egészséges. Ráadásul megint idebiggyeszted a szokásos marhaságaidat, miszerint 890 forint jut egy négy tagú családnak egy hónapra. Szentet csináltál itt az oldalon magadból, vannak itt olyanok, akik áradoznak rólad, ha ez volt a célod, akkor gratulálok. Remélem az életben is legalább ennyire sikeres vagy.
Yoda69
4 millioan letminimum alatt elnek, ebbol 1,7 millio az ehezo gyermek.
Ezek meg hiznak mint a diszno.
Nem szegyenlik magukat egy csoppet sem?
nemjoezigy
@Horizont: Köszönöm. Szépen összefoglaltad a lényeget. Én sem ítélek el minden gazdagot, mert nyilván van köztük aki számomra is elfogadható módon gyarapodott.
DE! Amint nap mint látjuk, halljuk a semmi produkcióért, legális korrupcióval teszik ezt a közszereplők. ( közszereplőbe tartozik nálam a mészárostól az orbán papán át a gyurcsányi éráig mindenki)
Most hallom a rádióból az orbánt, hogy nálunk igazságos közteherviselés van.
Hallja ez amit mond? Vagy csak itt tartunk? Ez szomorú és vérlázító!

Annak örülök, hogy a Te embereid elégedettek a helyükkel. Nem mondom, hogy ilyen nincs, de akikről szólnak a hírek azok mocskos kizsákmányoló férgek!
Elnézést az igazi férgektől.
F_Viktor
@szandokan: 1) Nem én vagyok a téma, a szavazóbázis megerősítése céljából történő elszegényítésről írtam, de te mellébeszélsz.
Azért megjegyzem, ne irigyelj, priviben sokaknak nem tetszik, hogy nem munkanélküliként írogatok a nevükben. Ők azok akik még nem tapasztalták meg pl. a szolidaritást, a humánumot, az empátiát.
Szent lennék? :-)) No, ezt is eddig csak tőled kaptam meg, eddig a legdurvább jelző rám a Che Guevara volt. :-)
Figyúka, én kb. az amerikai középosztály gondolkodását vallom magaménak.

2) Álszent vagy Szandi! "Marhaságomnak" tartod példámat, hogy 4 tagú családnak havonta 26 700 forint jut egy hónapban élelmiszerre. Ez egy konkrét példa a szerinted bűnős RTL Házon kívül adásából. Véletlenül sem a legdurvább riportjukra hivatkozok, mert az torzítana a képen, ez a 26 700 forint egy általánossá váló eset, ez a család Bajnai kormányzása alatt még tisztességesen meg tudott élni.
Tudom, ha leszakadnál a közmédiáról, akkor sem ismernéd el a magyar valóságot.
nemjoezigy
@F_Viktor: tegnap, 22:52 @szandokan: Írod:
"Magyarország legalább fele elhízott."

Nem hinném, hogy az a 4 tagú család akinek 890 forint jut egy napra élelmiszerre, azok is a csüngőhasúak táborában röfögnének. KIEMELEM: 890Ft/nap

@szandokan: tegnap, 23:55
"..., miszerint 890 forint jut egy négy tagú családnak egy hónapra..."
BIZONYÁRA VÉLETLEN: 890Ft/hónap

Vissza fő témához, tényleg adhatnának magukra legalább külsőleg, elvégre adunk rá elég pénzt.
Ha már belsőleg a tulajdonságaikban,- mint feljebb is olvasható @Horizont-nál - nem képesek jóra változni.
Jobb helyeken az olyan kiszólások, vagy beszólások miatt, mint: amennyije van annyit is ér, 47 ezerből meg lehet élni, aki akar az tud dolgozni, stb , vagy lemondanak önként, vagy lemondatják, mert lelehet, vagy harakirit (szeppukut) követ el.
(Van itt még obszcén költő is aki a kulturális tótumfaktumunk)
szandokan
@nemjoezigy: Valóban, ez csak elírás volt részemről.
Csizmás Kond
Gyurcsányt vagy Vadait meg sem lássa ez a lócitrom ?...ők ie eléggé meggömbölyödtek...
szandokan
@Csizmás Kond: Mit nem mondasz Vadairól már...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.