Mégsem döntött a kormány a boltok vasárnapi zárva tartásáról. Az NGM hvg.hu-nak küldött levele ellentmondásban van a KDNP bejelentésével.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@nyanya001: Szép nyugdíj,,és mellette a képviselői pénzek,,tokkal-vonóval..Mert ugye Ő pl. felveheti együtt.Viszont ennyiért már érdemes ilyen hibbantnak lenni.
m.macskosz
Ezekbe már olyan szinten beleivódott a hazudozás, hogy létszükségletük,
mint másnak a víz és a levegő. Egyszer majd nem figyelnek oda,
és igazat mondanak. Na, az lesz ám a skandalum!
Clavigo
Ezek a senkik ülnek a parlamentben??Ezek döntenek a sorsunkról??Ezek ??Mi ez,,malom-játék ?? Megy a csiki-csuki ?? Reggel óta kb .négyszer változott a "csapásirány :) :) :) :) :):) :) :)Nooormáálisaak ezek,Maargit?? :) :) :)
nyanya001
Nem elég, hogy a templomokban hazudnak ?
Azt a vén demenciás Harrachot meg el kellene küldeni a vasporosba
élvezze a szép nyugdíját, hogy a mennykő csapna bele !
nemjoezigy
Ez van a valóságban a kdnp-ben!
Ez van megírva a bibliában, a 10 parancsolatban:
VIlI. Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!
Amit még naponta emlékeztetni kell őket:
VII. Ne lopj!
X. Mások tulajdonát ne kívánd!

És úgy gondolom, nem árt ha emlékeztetem a vallásos gazdagokat:
""A felső vezetők, továbbá a bankok és a kormányok hivatalainak vezetői azonban határtalan jólétben élnek, s csupán az emberekhez intézett beszédeikben hangoztatják a spórolást. Az átalakítások terhét pedig a túlterhelt alkalmazottak, illetve a munkanélküliek viselik. … A morál nélküli gazdaság nem működőképes. Egy ideig vissza lehet élni a lehetőségeivel, viszont ez előbb-utóbb olyan állapotot idéz elő, amely hatalmas gazdasági és még nagyobb morális károkat okoz” – figyelmeztet Anton Tyrol, Ószövetségprofesszor.""
Clavigo
@nyanya001: Szép nyugdíj,,és mellette a képviselői pénzek,,tokkal-vonóval..Mert ugye Ő pl. felveheti együtt.Viszont ennyiért már érdemes ilyen hibbantnak lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.