Ma is nyomást próbálnak gyakorolni a törvényhozásra az internetadó miatt. Szombaton este hat órára a József nádor térre a "világra szóló korrupció" és a jogtalanságok ellen hirdetett tüntetést a Több Millióan az Internet Adó és a Jogtalanságok Ellen Facebook-csoport. A felhívásban azt írják, hogy továbbra is nyomást kell gyakorolni a törvényhozásra, mert az internetadó és más adók bevezetését tervezik. Fotósunk este hat órai bejelentkezése alapján nagyon kevesen vannak a téren. Előzetesen több mint kétezren jelezték a Facebookon, hogy elmennek erre a tüntetésre.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

breed
Csak most?!...
Végül is jobb későn mint soha, ahogy a mondás is tartja.
ha valaki nem vette volna észre, miket a Európa közepén, a szabadság szívében megaláznak, kifosztanak, rabszolgává tesznek.
A jó hír: ez nem lesz mindig így!!!
Levadásszuk és elsöpörjük a mocskokat, '56 mintájára.. De most végleg!
Az elnyomásnak nem nácizmus, kommunizmus a neve, hanem Hannibál, Napóleon, Hitler, Sztálin, Kadhafi, Orbán - már ha érted.

A Vesztő
Borda
Remélem sok bátor tüntetésszervező lesz még ebben az országban! Jó lenne,ha országszerte lennének ilyen tiltakozások,mint Budapesten!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.