Több ezren jelentek meg a vasárnap estére, a NAV székház elé meghirdetett tüntetésen, a menet már-már rutinosan indult el a József nádor tér felé... A NAV székháza elé meghirdetett tüntetésről jelentjük.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Jó idő van a tüntetőkre.
A városban az ősz a Hűvösvölgyben kezdődik, valamivel a régi Vámház mögött, a Nagykovácsi rétet megkerülve, elhalad a Szép Juhászné mellett, így tart a város felé. Mire a Szilágyi E. fasorba lép, már egészen városias, lódenkabátos. :)
miazavalami
Assem nemsokára szerveződni fognak a devizások is.
bencemacska
@miazavalami: Lehet, mert őket nagy csalódás érte.
De akik közben tönkrementek, házukat elárverezték, azok mit csináljanak? Azoknak semmi segítség sehol.
De akik "városi terepjárókkal" rongálják az utakat, azok előtörleszthettek!
miazavalami
@bencemacska: Ez se segítség azoknak akik még fizetnek, hogy a mai árfolyamon válthatnak át. Ha belegondolsz mindenkit benne hagytak a budi sz@rban nyakig. kiknek már elárverezték, vagy most fogják, vagy felmondták a szerződését , azok mehetnek a templomba vasárnap hálát adni az úrnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.