Ha a kormány a vasárnap kiszivárgott tervek szerint fog forintosítani, akkor abból még igen nagy baj lehet. Lényegében a rossz gazdasági teljesítmény és a kormány nemzetközi hiteltelensége miatt a rendkívül rossz aktuális napi árfolyamon (svájci frank 257, euró 309) kerülhet sor a forintosításra. A bankokhoz ennek köszönhetően újabb milliók kerülhetnek, azaz 6-8 évnyi rendes hiteltörlesztés után az adósok jó esetben kezdhetik elölről a törlesztést, rosszabb esetben a terhek brutálisan is megnőhetnek.

Forrás: muon.hu
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Azért nem gondolta egy devizahiteles sem hogy karácsonyi ajándékot fog kapni ugye?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Meine Ehre heisst Treue: Ez is egy szempont.
miazavalami
@szandokan: Hááát ők a népért semmit sem tettek, de magukért annál inkább!
Vagy mered-e tagadni?
Boszi27
@karma1: Az előbb olvastam, csak nem tudom hol. hogy a jegybank ezzel az ügylettel 150 MD Ft-hoz jut. Csak a címet néztem, nem olvastam el, úgy hogy nem tudom miért, hogyan,
hetöndöe
@szandokan: Köszönöm kérdésed,nekem nem oly sok de soha nem is okoltam érte másokat,mint oly sokan ebben az országban a fitymaszos divat szerint.És nem is hülyítettem senkit,hogy helyette kifizetem a tartozását és nem szídtam sem a bankokat,sem a multikat ezért,vagy esetleg tudsz valami másról is velem kapcsolatban,vagy csupán símán ostoba vagy?
szandokan
@hetöndöe: Fejezd be a sértegetéseidet, nagyon elszaladt veled a ló mostanság. Vannak itt még sokan, akik méltóak a te eszedhez, társalogj inkább velük...
hetöndöe
@szandokan: Már megint nem a lényeghez szóltál hozzá,vajon miért a mai árfolyamon forintosítják a hiteleket és vajon miért nem kötelező a havi1,5 milliónál többet keresőkre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.