Szijjártó kabinetfőnökének nincs meg a megfelelő végzettsége ahhoz, hogy kabinetfőnöknek hívják, ezért máshogy nevezték el a posztját - írja a VS.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Ezt egy cikkben találtam, itt is kabinet főnöknek nevezi Benkőt és érdemes a fizetését is nézni! "A kormany.hu adatai szerint a Dunakeszi Kinizsi tizenkét fős csapatából önön kívül további öt játékos áll a miniszterelnökség alkalmazásában: Hacker Gábor hivatalsegéd bruttó 230 ezer forintot keres, Monspart László hivatalsegéd 273 ezret, Szikora Levente szervezési munkatárs 485 ezret, Benkő Szilárd miniszteri biztos 885 ezret, Temesi Norbert pedig megbízási szerződéssel segít be a kormányétkeztetésbe idén júniustól decemberig összesen hárommillió-négyszázezerért.

Szilárd 2000 óta van mellettem, jól dolgozik, megbízom benne, ezért lett a kabinetfőnököm. Monspartot és a Szikorát is még a fidelitaszos időkből, 2005 óta ismerem, tudtam, jól melóznak. Akiket pedig a foci révén ismertem meg, kipróbáltam, mielőtt alkalmaztam volna". Azt mondja hogy kipróbáltam őket, de hogy próbálta ki őket, még bele se merek gondolni! Pfuj!!!
Hellcat
Magukra írt törvények maguknak kreált zsíros állások...ezt csinálják már több mint 4 éve...megszokhattuk volna már...csak egy újabb rovás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.