Újabb részleteket közölt André Goodfriend amerikai ügyvivő és Vida Ildikó NAV-elnök hétfői találkozójáról a Figyelő.

Állítólag valamennyire ért angolul Vida Ildikó, legalábbis a Figyelő szerint konyhanyelven elboldogul, bár a lap forrásai arról nem tudnak, hogy lenne nyelvvizsgája.

A Figyelő úgy tudja, a Szabadság téren történt találkozó – amikor Vida a Hír Tv kamerái előtt futott össze az ügyvivővel – nem ért véget, az ügyvivő és a NAV-elnök ezután – már tolmács társaságában – még egy órán át társalgott egymással a követség épületében.

A lap szerint  arról is beszámolt, hogy Vida Ildikó a Kanári-szigetekre, Tenerifére utazott nyaralni a bécsi reptérről október végén, ahhoz azonban nem jutott közelebb, miért is tilthatták ki az Egyesült Államokból.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strong
Tipikus fidesz propaganda:

Ami a kamerák előtt zajlik az mind azt tükrözi, hogy ez az André milyen szemét. Nem ad információkat, titkolózik, vádaskodik egy "talpig becsületes" úrihölgyel szemben...

Ellentétben az igazság az: Igenis foglalkozik az üggyel, nem vádaskodik (ezek tények).
Sőt! Valószínüleg ha az Ildikó köp, akkor a 2006-os események kismiskák lesznek a történelemkönyvekben ahhoz képest amit ezzel kiváltana.

Ugyanis nem magának szedi a pénzt, hanem a Viktoréknak, a Viktor (és az egész slepp) tudtával.

Miért mit gondoltál miből veszik a házaikat? (Rogán, Síjjártó, Kósa, Zsiga Marcell, stb..)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@csa-csa: tegnap, 16:46 Semmi közünk nem lenne hozzá, ha nem egy elterelő hadművelet része lett volna. Azaz kivonták a terepről, hátha csitulnak a kedélyek, miközben lázasan ötleteltek, mit is mondjanak majd. (Egyébként nem is barnult le, biztos, hogy ott volt?)
nezelodo
Most már csacsognak valamilyen, Ildikó asszony által jegyzett fantomcégről, ami után elfelejtették a köztartozást megfizetni. Hiába nagyon vonzódik ez a becsületes csapat a cégfantomizáláshoz, zavarban vannak a cég közgyűlések idejével is. és tudatlanul külföldieknek adják el a cégeiket, akiket úgy talál meg az adóhivatal, mint e felcsúti juhász elütőjét.
spu00
@Senara: A www.kormany.hu-n elolvashatja az egészet, s tegye meg a feljelentést a leírtak alapján, s Ön lesz az ország megmentője.
m.macskosz
@spu00: "A kiszolgáló nem található"
Talán inkább így, nem:
www.kormány.hu
Senara
@spu00: Mi van ? Milyen feljelentést ? Ki ellen ? Nem váltotta ki a piruláit ? Itt a cetliről szól a beszélgetés amin nálam sokkal nagyobb emberek "észrevételei"vannak .
bakegya
-ez a nő is egy "fogadott orbáncsaládtag"-ildikóka is jólteljesített-megérdenmli csakk úgy mint smityi pali,tökös püspök,hernádi,szíjgyártó papa,mészáros-csőszervizelő ,...stb a kanári-szigeteki napozást.-játsza a hülyét,mert most ez kifizetődő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.