Újabb részleteket közölt André Goodfriend amerikai ügyvivő és Vida Ildikó NAV-elnök hétfői találkozójáról a Figyelő.

Állítólag valamennyire ért angolul Vida Ildikó, legalábbis a Figyelő szerint konyhanyelven elboldogul, bár a lap forrásai arról nem tudnak, hogy lenne nyelvvizsgája.

A Figyelő úgy tudja, a Szabadság téren történt találkozó – amikor Vida a Hír Tv kamerái előtt futott össze az ügyvivővel – nem ért véget, az ügyvivő és a NAV-elnök ezután – már tolmács társaságában – még egy órán át társalgott egymással a követség épületében.

A lap szerint  arról is beszámolt, hogy Vida Ildikó a Kanári-szigetekre, Tenerifére utazott nyaralni a bécsi reptérről október végén, ahhoz azonban nem jutott közelebb, miért is tilthatták ki az Egyesült Államokból.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strong
Tipikus fidesz propaganda:

Ami a kamerák előtt zajlik az mind azt tükrözi, hogy ez az André milyen szemét. Nem ad információkat, titkolózik, vádaskodik egy "talpig becsületes" úrihölgyel szemben...

Ellentétben az igazság az: Igenis foglalkozik az üggyel, nem vádaskodik (ezek tények).
Sőt! Valószínüleg ha az Ildikó köp, akkor a 2006-os események kismiskák lesznek a történelemkönyvekben ahhoz képest amit ezzel kiváltana.

Ugyanis nem magának szedi a pénzt, hanem a Viktoréknak, a Viktor (és az egész slepp) tudtával.

Miért mit gondoltál miből veszik a házaikat? (Rogán, Síjjártó, Kósa, Zsiga Marcell, stb..)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Senara
Most a Figyelőnél találtak valamit a postaládába ?
Főlökött
André Goodfriend hajkurászása helyett, nem az Áfa csalókat kellene üldözni ?
Strong
Tipikus fidesz propaganda:

Ami a kamerák előtt zajlik az mind azt tükrözi, hogy ez az André milyen szemét. Nem ad információkat, titkolózik, vádaskodik egy "talpig becsületes" úrihölgyel szemben...

Ellentétben az igazság az: Igenis foglalkozik az üggyel, nem vádaskodik (ezek tények).
Sőt! Valószínüleg ha az Ildikó köp, akkor a 2006-os események kismiskák lesznek a történelemkönyvekben ahhoz képest amit ezzel kiváltana.

Ugyanis nem magának szedi a pénzt, hanem a Viktoréknak, a Viktor (és az egész slepp) tudtával.

Miért mit gondoltál miből veszik a házaikat? (Rogán, Síjjártó, Kósa, Zsiga Marcell, stb..)
radios45
@Strong: Hát a mi pénzünkből veszik a 150milliós kastélynak beillő házaikat, igen az adófizetők pénzéből.
Mo.az egyetlen ország, ahol törvényesítették a lopást a korrupciót, mocskos tetű élősködő, törvénygyáros népnyúzó banda ez.
rugacs
"Állítólag valamennyire ért angolul Vida Ildikó, legalábbis a Figyelő szerint konyhanyelven elboldogul"
Azért ez érdekes, mert tegnap még valaki ugyanezt a Jóbarát-ról állította! Mármint, hogy kicsit tud magyarul és konyhanyelven elboldogul... :-))
Végül akár ez is lehet jó megoldás: egyszer ezt állítják, másszor azt, aztán mindenki azt gondol, ami szimpatikus számára!
Lehet, hogy a Vida Ildikó csak konyhanyelven beszél angolul, de lehet, hogy a Jóbarát beszél ugyanígy magyarul, lehet, hogy a NAV főnöke a hunyó, de lehet, hogy az amcsi cégek, lehet hogy a jogos az amcsi vád, de lehet, hogy csak nyomásgyakorlás a kormányra, lehet, hogy amcsikkal kapcsolatos a kitiltás, de lehet, hogy Azeri indíttatású... És mindenki gondoljon amire akar. :-D
Szerintem sz@rkeverés magasszinten!!
És mielőtt bárkit elítélnék, megvárnám a végét.
Én. De ti ne vegyétek ezt magatokra. Ti nyugodtan igyatok előre a medve bőrére!!
Senara
@rugacs: 444.hu/2014/11/13/itt-a-goodfriend-vida-talalkozo-dvd-valtozata-eddig-soha-nem-latott-extrakkal/ ...tessék a vágatlan változat a vége kicsit hangos ahol az ügyvivó megkérdezi """magyarul """beszél angolul ? :-)))
szandokan
@rugacs: Gondold el, mekkora lesz a csalódás, ha kiderül, mégsem Vida a hunyó:-) Az ítélkezés mondjuk már megvolt, mint minden felröppent hír esetében általában azonnal, a végkifejlet azonban még várat magára.
Főlökött
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnökének ugyanis 1 millió 675 ezer forint az összes illetménye havonta, de jogszabályok alapján a NAV-elnöknek 1 millió 289 ezer forint járna csak alanyi jogon.
Illetmény különbség könnyen megmagyarázható, az a 386 ezer forint :)

Mivel Vida Ildikó angolul láthatóan nem tud, mint az kiderült az amerikai nagykövetség előtt, de ha rendelkezik franciából és németből felsőfokú nyelvvizsgával, akkor már csak 16 egyéb idegen nyelvből lenne szükséges felsőfokú nyelvtudással rendelkeznie, és pontosan ki is jönne a hiányzó 386 ezer forint.
Ennyire egyszerű :)
rugacs
@Senara: Nagyon úgy hallatszik?? Itt, ezen a felvételen? Én mondjuk semmi ilyet nem hallottam, ráadásul már mindhárman háttal voltak, tehát ha el is hangzott ilyen, nem valószínű, hogy az amcsitól.
Másrészt, nem akarom piszkálni az amcsit, de kétségtelen, ő jól beszéli a SAJÁT ANYANYELVÉT!
A NAV-ról meg tudja mindenki, hogy nehezen lehet belőlük információt kihúzni, nekem sok levelem van tőlük, melyben 3-4 oldalt írtak úgy tele, hogy közben semmit sem mondtak. :-) Ebből feltételezem, V.I.(mint főnök) a legszófukarabb közülük, ez a felvételen is jól látszott.
Senara
@rugacs: Lehet nem halottam jól a hírtévé felvételét .
tivoli
Ha köp, adótitkot sért és elítélik a magyarok. Ha nem köp, akkor az amcsik köpködnek.
tivoli
Miközben ezen rágódunk, hogy mit csinál Vida és a ő jóbarátja, A NATO kész védelmezni a Baltikumot Oroszország teljes szétzúzásáig
"A hét közepén Észtországban tetőzik a NATO vezérkari gyakorlata, a Trident Juncture. A Baltikumban november 9. és 17. között az atlanti szövetség a kis Észtország „ellenséges nagyhatalom” inváziójával szembeni védelmét gyakorolja be."

Teljes szöveg: hungarian.ruvr.ru/2014_11_12/A-NATO-kesz-vedelmezni-a-Baltikumot-Oroszorszag-teljes-szetzuzasaig-7680/

"
samucska60
Goodfriend úr csak az amerikai kormány, pontosabban maga az elnök hivatalos képviselője. A vele közölt hivatalos amerikai döntésen kívül nem kötelessége semmiféle részletes tájékoztatást adni korrupciós ügyben. Erre ott (lenne) a magyar főügyész, aki ha nyomozást rendelne el, akkor hivatalosan kérhetné a további információkat. Nos, ez neki esze ágában sincs, mert tudja ő is, meg a haverjai is, hogy beláthatatlan következmények lehetnének! Helyette mellébeszélnek, és az udvari média megpróbálja a nőt szegény áldozatnak feltüntetni.. Minden mozdulatuk, megnyilvánulásuk, hazudozásuk szégyen erre az országra..
samucska60
Mellesleg Goodfriend úr legalább öt nyelven kiválóan beszél, beleértve az angolon kívül az ógörög, újgörög, héber, és magyar nyelvet is. Joggal feltételezte, hogy egy ilyen súlyponti állami intézmény vezetője, mint a magyar Nemzeti Adóhivatal, talán el tudja dadogni, hogy milyen alapon szólítja őt le az utcán, és szalad utána, mint egy óvodás.. Elképzelem, milyen lenne a nőt a NAV kapujában kilesni, és kérdésekkel eléállni..Egyébként láttuk, hogy viselkedett a tévériporterrel Schwechaton..Szégyen!!
csa-csa
"...az is kiderült, hol nyaralt"
ehhez közünk???!!
hoffmann_geza
Vida Ildikó amerikai bankszámláit zárolták. A számlákra több
milliárd dollár összeget utaltak a fideszes oligarchák az elmúlt néhány
évben. Simicska és Nyergesék cégein keresztül végül ezen számlákon landolt
az elsikkasztott nyugdíjpénztárak vagyonának jelentős része, illetve a
KÖZGÉP birodalom vesztegetési pénzeinek egy része is. Az ügyben már az FBI
és az Interpol is nyomoz, az amerikai számlákon kívül svájci fideszes
bankszámlák zárolása is várható. Ezért utazott Orbán Viktor a közelmúltban
többször is Svájcba, meglepően szerény körülmények között és csendben,
időnként vasúti másodosztályon, időnként pedig Lázár János társaságában.
Folyik már a svájci pénzek kiutalása serényen kínai, azeri és oroszországi
számlákra!
volvós
@Senara: 11:31

Herr Ober Gondnok !!
Wo ist der Teniszpálya ??
U.s.w ...
narancsbirka
ildikó drága! leáldozoban? ki vagy te egyáltalán?
Senara
Nem cáfolta az Origo kérdésére az Egyesült Államok nagykövetsége a DK értesülését, miszerint már a múlt csütörtökön átadták a Külügyminisztériumban az amerikai nagykövetség képviselői azokat az információkat, amelyek alapján beutazási tilalmi listára tettek hat vezető magyar kormánytisztviselőt...www.origo.hu/itthon/20141113-dk-a-kulugy-mar-biztos-tudja-kiket-tiltottak-ki-az-usa-bol.html...na akkor kihazudik , már megint @volvós: nem tudom hol van teniszpálya ,
dömdödöm
pontosan úgy van hogy ha gúdfrend kijön a követségről és meglátja vida árnyékát akkor hosszú telünk lesz :-)
volvós
@Senara: ez csak egy Hofi-idézet volt... A magyar politikusok többsége
ilyen szólásokkal szégyenitik magukat külföldön... ( sajnos )
KERKA
@hoffmann_geza: 16.50 De az azeri pénz is csordogált idefele, ennek tudható be a baltás szabadulása olyan hírtelen, ebben az akcióban is felmerült a Vida neve.
mekkelek
@szandokan: Persze hogy nem Vida a hunyó (OV az atyja ennek a korrupt rendszernek), de az hogy az igazság kiderüljön az Orbán klánnak sokkal kevésbé érdeke mint az amerikaiaknak. Képzeld ha Vida elkezdene beszélni. Ha csak a negyede igaz annak ami a közszájon forog abból amit ezek elsíboltak - csak az uniós pénzekbôl például - az már épp elég lenne ahhoz hogy a rács mögött legyenek az elkövetkezendô évtizedben. Persze a NAV/rendôrség/ügyészség/bíróság a zsebben úgyhogy itthon nincs mitô tartaniuk.
A amcsik már megmondták hogy a magyar kormánynak minden a rendelkezésre áll ahhoz, hogy kiderítsék mirôl van szó - de persze ez nem érdekük, saját magukat nem fogják vizsgálni. :) Tudjuk mi lett Horváth Andrással és a zöld dossziéval is...
mariaberta
@samucska60: Azzal együtt, hogy lajkoltalak, meg kell kérdeznem, szerinted , milyen értéket képvisel egy """"fecni"""?
m.macskosz
@csa-csa: tegnap, 16:46 Semmi közünk nem lenne hozzá, ha nem egy elterelő hadművelet része lett volna. Azaz kivonták a terepről, hátha csitulnak a kedélyek, miközben lázasan ötleteltek, mit is mondjanak majd. (Egyébként nem is barnult le, biztos, hogy ott volt?)
nezelodo
Most már csacsognak valamilyen, Ildikó asszony által jegyzett fantomcégről, ami után elfelejtették a köztartozást megfizetni. Hiába nagyon vonzódik ez a becsületes csapat a cégfantomizáláshoz, zavarban vannak a cég közgyűlések idejével is. és tudatlanul külföldieknek adják el a cégeiket, akiket úgy talál meg az adóhivatal, mint e felcsúti juhász elütőjét.
spu00
@Senara: A www.kormany.hu-n elolvashatja az egészet, s tegye meg a feljelentést a leírtak alapján, s Ön lesz az ország megmentője.
m.macskosz
@spu00: "A kiszolgáló nem található"
Talán inkább így, nem:
www.kormány.hu
Senara
@spu00: Mi van ? Milyen feljelentést ? Ki ellen ? Nem váltotta ki a piruláit ? Itt a cetliről szól a beszélgetés amin nálam sokkal nagyobb emberek "észrevételei"vannak .
bakegya
-ez a nő is egy "fogadott orbáncsaládtag"-ildikóka is jólteljesített-megérdenmli csakk úgy mint smityi pali,tökös püspök,hernádi,szíjgyártó papa,mészáros-csőszervizelő ,...stb a kanári-szigeteki napozást.-játsza a hülyét,mert most ez kifizetődő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.