A magyar állam számon tartja az új-zélandi magyar közösségeket - erről biztosította Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Wellingtonban és Aucklandben élő magyarság képviselőit.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
"Hangsúlyozta, hogy a mintegy háromezer tagú magyar közösség egyedi kötelék Új-Zéland és Magyarország között, ..."
Az mááááán egyszer biztos! Kár, hogy a magyarországi magyarok létminimum alatti része
ennél pár nullával nagyobb közösség, viszont nekik elfelejt s.gget nyalni köteleskövér.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@karma1: Azért nem küldtek mert tudták, hogy nem rájuk szavaznál. Légy nyugodt, a kubatov listán szerepelsz Te is! :-)
Clavigo
Durung Laca Új-Zélandon??? A környéken már senki nem kiváncsi a mi Lacusunkra?? Gondolom,,mindjárt ki is osztotta a magyar Tiszteletbeli Adókártyákat,,,,,Köll a lóvé kegyes Urunknak,,stadionra,várra,,,...Lacus,,,azt tudod e,,hogy Új-Zélandon nem divat a diktatúra??
karma1
@lópicigáspár: Hallottad, amint leszakadt a keblemrol a koszikla? Olyan marhara megnyugtattal!...

Nade mit fognak most csinalni az uj, abszolut uj neven kiallitott, uj , ujzelandi utlevelemmel? Ami teljesen legalis?
karma1
@Clavigo: Erdekes, hogy Neked sem az ugrik be, hogy jotekonykodni jott ide, es ajandekot osztogat a kb. 3000 magyarnak?...:o))))
Clavigo
@karma1: Hát nem...:) :) :) Új-Zéland különben sem ""minta ország" ,kegyes Veziirünk számára...A választások már lezajlottak,szavazat sem kell már...Nem is értem,mit keres ott a mi Lacusunk?? Vagy tarhál,,,,vagy az észt próbálja osztani arrafelé.?? ? :) :) :) A maorik is interneten nyomulnak már..:) :)Nem sértés-lenézésként írtam..
karma1
@Clavigo: Igen, a nagypapajuk meg embert evett , ok meg mar a birkaakolban is a legmodernebb kutyuket birizgaljak. Egyebkent egy maori birkanyiro lelkesedese kellett ahhoz, hogy 2001-ben megvegyem az elso szamitogepemet.

A tarhalashoz meg itt sokkal korabban kell felkelni, itt nem erdekes, mit hazudozik ossze, hanem csak az az erdekes, hogy milyen kezzelfoghato dolgot, eredmenyt , keszarut tesz le azert a penzert. Itt ugyanis senkinek nem adnak penzt a nagy semmiert. (Valoban, mit igerhetett ez a veresszaju Chesternek?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.