Örvendetesen sok értelmező elemzés jelent már meg a 2015. évi költségvetésről. Mint mások is látják, stílusa a 60-as évek pártdokumentumainak legjobb jegyeit hordozza, és sok mindent megmagyaráz a jelenlegi kormányzati magatartásokból. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

spu00
Mielőtt elkezdenek írni, nézzék meg a % mögött álló számokat, akkor és most.Pl. akkor hány gyerek kapott ingyen tankönyvet / ez gy.-ként min 10.000FT/ mennyi volt a gyerek étkeztetésre szánt összeg, gyerek utáni adó támogatás, mennyi volt akkor az infláció, hány nyugdíjas volt akkor és most? Miért nem Ft.-ban adták meg az adatokat. De a legszebb az adósság szolgálat %-a, ezt érdemes Ft-ban megnézni. T.i. akkor még nem volt a 20 Mrd eurós hitel törlesztés, csak ezután kezdődött, s Önök mit éreztek ebből a mai napig. Még a Bajnai nyugdíj adó törvényét is vissza vonta ez a kormány.
Linna
Én egyszerűen csak az EU elbírálási elveit szeretném pontosan ismerni. Szerintem nagyon-nagyon rossz a taktikájuk, nem csak a szépen kipolírozott számokat, hanem azt is figyelembe kellene venni, hogy maga az ország hogyan, gazdaságilag, kulturálisan, egészségügyileg stb. mennyire civilizáltan él.
Még amikor azt hittem, hogy a középosztályba tartozom, az EU felmérő íve szerint kiderült, hogy bizony szegény vagyok. Azóta még lejjebb süllyedtem.
EURÓPA, ÉBREDJ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.