Óriási beszerzés előkészítése folyik a kormányban, mely legfeljebb a paksi erőműépítéshez, vagy a 2001-es vadászgéptenderhez mérhető. A kabinet új helikoptereket akar vásárolni, az ügylet a tervek szerint 100-200 milliárdot tehet majd ki. A hatalmas pénz miatt egymás sarkára lépve tolongnak Magyarországon a világ nagy helikoptergyártói, köztük az amerikaiak is. A végső szót Orbán Viktor mondja majd ki. Kérdés, kikre adja majd a voksát, érvényesül-e újra például az orosz érdek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Az elhízott csúti Mindenhezértek Vicctor, majd megaszongya, mely madarat kell megvenni: Meccsoda p gigantikus elme! :-)))
Toby
Egy újabb "Gripen-ügy" van kibontatokózóban, az előksézítés alat pedig csak azt kell érteni, hogy odaszóltak Svájcnak, állítsanak be még nagyobb páncélszekrényeket a zsetonnak, mert hogy leeseik valami ismét saját zsebbe, az tuti.
Desischado
Mi a manó, itt az újabb mutyi? Nem lazsálnak a fiúk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.