Fontos kitörési lehetőséget jelent, hogy a kormány elfogadta a Nemzeti Kastélyprogramot, létrejött a Nemzeti Hauszmann Terv Bizottság, ezzel elindulhat a budai Vár rekonstrukciója, emellett új örökségvédelmi jogszabály is készül – mondta a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
Nem ártana az országnak, ha akadna egy "tökös" jogász, aki felvállalna egy népszavazás-kezdeményezést - a "mentsük meg a várat a politikusoktól" gondolat jegyében. Azt hiszem hosszú listát lehetne a Szeretett Vezető várban való megdicsőülési szándéka ellen felhozni, kezdve a költségektől, odáig, hogy a sok "vonulás", kísérettel való tülekedés a forgalomban teljesen járhatatlanná tenné a vár, s ezzel együtt Bel-Buda környékét minden irányból. A kormány által oly büszkén emlegetett turizmus is csak hátrányt szenvedne - a lakosokról nem is beszélve. Vidéki lévén nem szeretnék lemondani arról, hogy a várban sétálhassak! Jogászok! Szép feladat! Mentsétek meg a várat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.