Az V. kerületi alpolgármester összeférhetetlenségi eljárást kezdeményez Juhász Péter ellen, mert szerinte valótlan a politikus vagyonnyilatkozata. A Fidesz az ügyészség, a Belügyminisztérium és a titkosszolgálat képviselőinek tájékoztatását kéri a Simon-ügy vizsgálatának jelenlegi állásáról az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának következő ülésén. Az Országgyűlés kedden a kormány javaslatára elfogadta azt a törvénymódosítást, amely a jövő év elejétől automatikusan forintosítja a deviza vagy devizaalapú fogyasztói jelzálogkölcsön-szerződéseket. A Tárki felmérése szerint a Fidesz–KDNP 12 százalékpontot vesztett népszerűségéből a teljes népesség körében, vagyis októberhez képest a támogatói kör harmadával csökkent.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Nem tudni miből él Juhász Péter. Lehet, de csak meg kell kérdezni és kiderül.

Nem tudni miből gazdagodott: Pintér Sándor, Rogán Antal, Lázár János, Kósa Lajos, Szijjártó Péter, Mészáros Lőrinc... és még sokan mások a Fidesz-es potentátok közül.
Őket már sokan kérdezték, válaszoltak, de mégsem vált világossá hogy miből gazdagodtak. Egyenes válaszok hiánya arra utal, hogy a vagyonosodás mikéntje nem publikus.
Levendula
Juhász Péter nem a mi pénzünkből él.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.