Áll a bál a Belvárosban. A DK hűtlen kezelés gyanújával tesz feljelentést. Az alpolgármester összeférhetetlenségi eljárást kezdeményez Juhász ellen.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
"Magyar Nemzet szombaton "Rejtély, hogy miből élt Juhász Péter" "
Akkor jogos lenne az a kérdés, hogy miből él 4 millió ember? Hogy lehet megélni a létminimum alatti jövedelemből 4 millió embernek?
És ez már a kormány felelőssége, mert ennek a 4 millió embernek nagyobb része dolgozik!
És pláne annak tükrében, hogy némelyek meg hihetetlen gyorsan, példa nélküli mértékben gazdagodnak. Ezeknek jó része abból a pénzből (adóforintokból befolyó pénz) amit a szegényeknek kellene odaadni, a másik része pedig akik a szegénységet oly módon okozzák, hogy a minimálbér, a létminimum alatti bért fizetik.
Toby
Jogos !
Igenis összeférhetetlenségi eljárást kell indítani Juhász ellen, mert a csóróság nem fér össze a gengszterelmélettel és a XXI. szd.-i megélhetési viszonyokkal !

Amúgy rogánt már régen pofán kellett volna rendesen rúgni, hogy érezze a törődést !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.