Angela Merkel német kancellár budapesti látogatást tervez 2015 februárjára – írta a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap.

A konzervatív lap szerzője, Robin Alexander Látogatás egy kívülállónál című írásának alcímében kiemelte: a kancellár "felértékeli Orbánt, Magyarország nyugatellenes kormányfőjét, hogy az Oroszország elleni szankciókra szavazzon".

A lap értesülése szerint a kancellár azt tervezi, februárban Budapestre látogat, hogy személyesen találkozzon a magyar miniszterelnökkel. Az időzítés nem véletlen, hiszen márciusban kerül napirendre a szankciók első meghosszabbítása – teszi hozzá a szerző. Ugyanakkor a kancellári hivatalban és a külügyminisztériumban tagadják, hogy létezik ilyen összefüggés – írta Robin Alexander.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Merkel helybe hozza a kokikat meg a sallerokat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Hűűű...vazzzze.!! A mi kegyes Urunk..(áldassék a neve ),,hogy fog egyszerre zsebbe rázni,,,bokázva kezet csókolni,,,,és szabacccságharcolni a hanyatló EU. egyik legfőbb képviselőjével szemben ???
Ludas Matyi
Remelem Orban tisztaban van vele, hogy egy staszi spicli, besugo, FDJ kis uttörö jön hozza latogatoba es nem szerelemböl, hanem az USA kormany utasitasara, mert fosnak az amerikaiak, ha Orban bratyizna Putinnal. Sikerült megvenniük Ukrainat es nagy szarban lennenek, ha nem ugy ugralna Orban ahogy ök szeretnek. Ne csak azt lasd amit latni szeretnel, hanem a valos politikai csalasokat es taktikakat!
simmering73
Merkel helybe hozza a kokikat meg a sallerokat.
bakegya
A macska,meg az egér-nagyon gusztustalan,miközbe a magyar gazdasáűg ,a bérek,a szoc helyzet a béka segge alatt-orbán kinyírt már minden politikai erőt-szétlopják a fidessnyikhaj maffiózók az államkasszát-ezek itt édelegnek egymással a néppártos imádkozósáskák nvében.
Addigra hadat üzen a csuti Amerikának-de azt senki se hallja-ja és beszállít a Putyinnak Kínán keresztül amit csakk az óhajt!
köhögő bolha
- Mi az orbán mese vége? - ??? - Aki nem hiszi, annak utána járnak.
Toby
Reméljük, hogy Merkelt már az új kormány fogadja és a jelenlegi bűnözők a bv-tv-n nézik a híreket !
hattorihanna
Bárcsak itt is maradna..Úgy egy évre,rendet vágna a fitymaszosak közt az tuti.
szepwilly
@Ludas Matyi: beindult nalad a fityiSS magno!?
Pathfinder
@Ludas Matyi: Nos, elmondom neked, hogy Merkel asszonynak semmi köze sem volt a Stasi-hoz! Az FDJ-ban pedig kulturális ügyekkel foglalkozott, míg a Felcsúti porbafingó KISZ titkár volt!! Nem baj, ha tájékozódsz, mielőtt hülyeségeket írsz!
tivoli
"Merkel fiatal korában stasi kém volt "Erika" néven, családját és ismerőseit figyelte és rendszeresen jelentéseket írt róluk stasi-s tartótisztjének. "
hu.metapedia.org/wiki/Angela_Merkel
papa.49
Lehet hogy a kancellár asszony már tud valamit amit mi még nem, lesz-e még addig fütyisz kormány, vagy már a jól megérdemelt ,,jutalom üdülésüket,, töltik valahol a pusztában, sátorban!!!
Toby
@tivoli: Orbánnak is van némi anyaga...szerintem a keményebbeket már 98-ban kilopták a dossziéból.
mekkelek
@Toby: Na ja, valahogy az ügynöklistán olyan szépen üldögének, a logikájukat ismerve ettôl az éhezô gyerekeknek lesz jobb.
Desischado
Remélem, kap a csuti rabló a Kancellár asszonytól egy pár sallert!
Toby
@Desischado: Merkel nem akarta, hogy németföldön együtt lássák ezzel a gengszterrel !
volvós
Ez a felállás ok !!
Elöl Merkel Kancellár Asszony
a félreérthetetlen gúnnyal, lenézéssel ...
Hátul meg csúti vajda, zsebreb@szott
kézzel, csorgó nyállal !!!
human
Fidesz fanok! Most olvassátok el ezt a cikket Merkelről annak tudatában, hogy Orbán a háza sarkába egy stadiont építtetett magának.
pestisracok.hu/merkel-hazikojat-kevesen-irigylik/
pbalage
@tivoli: 19:08
In early 2007, within half a year of the launching of the original Swedish version, Metapedia received much Swedish media attention for its similarity to Wikipedia and some of its contents, in particular for its positive characterization of many Nazi German personalities, for cataloguing Jews in Swedish media, and for characterizing Swedish companies as either "Swedish-owned" or "Jewish-owned".[16][17] This led to an investigation being initiated in Sweden, in which the Chancellor of Justice (Justitiekanslern) examined whether the site should be prosecuted for inciting hatred or for violating the Swedish Privacy Law (Personuppgiftslagen).[18] After reviewing the site's contents, the Chancellor of Justice decided to terminate investigations, since nothing had been found that violated the Freedom of Speech Act (Yttrandefrihetsgrundlagen) or the Privacy Law.[19] In January 2009, in a response to further attention given to the site, the Swedish Chancellor of Justice opined that Metapedia presented a positive image of Adolf Hitler, but decided not to restart an investigation, since this was not illegal.
bakegya
Vicctorunk-és lévai gerófné körbevezetheti mesés kurmányirodalmán,élen a mangalica és marha-nagyságrendű focibirobalmán.Már látom ahogy előretolja a lányait ,ő meg kötényben fakanállal keveri a lőrét,aztán megkoszoruztatja angélával a holokauszt áldozó falat,minek előtte a még élő áldozatok ledöntenék???
Juhász István
Lelki szemeimmel már olvasom is a látogatás utáni Hír Tv kommentjét, a társlapokkal egyetemben: Merkel asszony gyümölcsöző látogatást tett hazánk kormányfőjénél. a felekközött kialakult teljes egyetértés az EU szerepéről, feladatairól, kiemelve azt a fontos tényt, miszerint az egész únió utánunk kullog. Miszt. elnök úr szivesen tájékoztatta a német kormányfőt, milyen lehetőségek állnak még a német állam előtt, az ottani GDP emelése irányába. Merkel asszony kijelentette, igen sokat tanult a magyar kormányfőtől, és hazájába visszatérve, - immár tudatosan felvállal sok, hasznos ötletet, amit viktorunktól hallott, tanult...
human
@pbalage: Nem is tudtam. Akkor ha google találatom lesz ezen az oldalon, akkor feltétellel kezelem.
mate03
@Toby: Őszintén? Én sem dicsekednék vele!
m.macskosz
@Ludas Matyi: @tivoli: Hja, akkor a szociknak nyalt a jelenlegi politikai elit is.
Nincs mit egymás szemére hányniuk.
Ludas Matyi
@Pathfinder: mi jol vagyunk tajekozodva Nemetorszagban, te azt a Medien hülyeseget olvasod amit lead a Spiegel, a Wikipedia, meg a többi megvasarolt Medien. Nemetorszagban nyilvanossagra vannak hozva a titkos dokumentumok a Wikileaks es a Bilderberger oldalrol. Es a sajat butasagod ne terjeszd, mert ezzel csak a Magyart vezeted felre.
Ludas Matyi
@hattorihanna: Ha magyarban maradna meg nagyobb lenne a nyomor mint most van. Ö es a kormanya beleszarik, hogy van e mit enned.
EcsiAntal
@volvós: Okoska nem veszed észre hogy ez egy fotó montage --montázs ha nem értenéd !!
EcsiAntal
Takonyzabáló Szigetvárival kezet sem fognék mert biztosan maradt a körme alatt ??
kukac50
Jön? Hiszem ha itt lesz! Szeptemberben is vártuk nem jött!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.