Sokkal jobbak a világgazdaság kilátásai a 70 dollár körüli olajárakkal, mint a júniusi 110 dolláros hordónkénti árral - vélekedtek keddi helyzetértékelésükben londoni pénzügyi elemzők.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
Helmut Schmidt, aki 1974-1982-ig német kancellár volt, 2008-ban elmondta, hogy minden kormánynak növelni kell az adókat. De mellette az állampolgároknak, jólétet, megfelelő fizetést kell adni. Az állampolgárnak pedig éreznie kell, hogy az államapparátus, érte dolgozik. A pártfüggetlen politológia, a realitás talaján állva ma azt látja, hogy az 1989 utáni Magyarországon két egymástól fényévekkel eltávolodott réteg alakult ki. 1. A államrendszerhez igazodó polgár. 2. Egy elit, amely mindent meghatároz, de kettős mércével. Ez a kettéválás, már a 90-es évek végén megvalósult a demokratizálódás megrekedt.(Ekkorra adtak el minden állami tulajdont oligarcháknak, külföldnek) Hazai termelés és tőkefelhalmozás híjján, maradt a Bokros-csomag és folytatásai a mai napig. Adó és áfa emelések, államadósság növelése miközben az állampolgárok folyamatosan elvesztették bizalmukat a mindenkori kormányokban. Gyurcsány az Öszödi beszéddel, Orbán 2010 után az új alkotmánnyal(alkotmányos válság), 2014-ben pedig a keleti-nyugati hintapolitika, újabb adók kivetése. És valljuk be, mára az ország egy gyarmat lett. Az állampolgár, meg próbál felelni az állam pénzéhségének, ami nemzetinek nevezi magát és kénytelen a külföldi multiknak, alamizsnáért dolgozni.
tivoli
@lópicigáspár: hol van már Berluskóni?
tivoli
@lópicigáspár: Nah, ott kifejezetten jó helyen van!
Bár az olaszok kedvelik még mindig, mert olyan laza. Mint a mi Gyurcsányunk. :-))
tivoli
@36: ma, 13:39
A szocialista kisérlet '89-ben véget ért, az akkori célkitűzés megvalósult. Nyílegyenes út vezetett a mai állapotokig.
36
@tivoli: Ez így van. És amíg a német alkotmányban benne van hogy "...szociálisan támogató és felelősséget vállal polgáraiért", addig Orbán kijelentette hogy a "remény" a fontos. Rövid és lényegretörő.:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.