Varga Viktor a TV2 műsorában a "Szent Korona" másolatával a fején jelent meg, amihez később a nadrágját is letolta – ne kérdezzék a miértet, minden hülyeségre azért nekünk sincs időnk.

Az eseten viszont ahogy várható volt, menetrend szerint kiakadt a Jobbik, még Vona Gábor is megszólalt, hogy tudniillik, ez itt most már a határ.

Áll a bál a Szent Koronával meztelenkedő Varga Viktor miatt

Barcs városa ennél is továbbment: kifúrták a "nemzetgyalázó celebet" a szilveszteri mulatságról!

Ander Balázs, Somogy megyei jobbikos országgyűlési képviselő levélben fordult a település polgármesteréhez, melyben jelezte neki: a városvezetés részéről "elfogadhatatlan lépés lenne egy ilyen ostoba provokátor közpénzek felhasználásával történő fellépési lehetőséghez juttatása". A politikus tolmácsolta a helyiek akaratát is és megkérte a polgármestert, hogy mondják vissza a fellépést. "Bölcsebbnek találjuk, ha a város egy fillér gázsit sem rak Varga "úr" zsebébe. Elég volt hagyományaink kicsúfolásából, múltunkhoz kapcsolódó szent ereklyéink büntetlen kifigurázásából!" – írta Ander.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ha a Lipót mezei elmegyógyintézetet nem zárták volna be, ott tengethetné életét Varga Viktor is Győzikével és a többi ingyenélő agyatlannal együtt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@tivoli: 15: 31 Ahogy a dal is mondja " lesz még rosszabb"!
Ami ízléstelen humor az már inkább tragédia, annak aki műveli.
tivoli
@varrólány: Pontosan, az arcát veszti el.
varrólány
@tivoli: Lecsúszik az arca? :-)) Vagy már lent is van a feje na mindegy nem részletezem!:-))
moiszikf
@Knapp75: "Sajnos, az utóbbi évtizedekben én ezekhez az önértékelési zavaros bunkókhoz tudom kötni leginkább a nemzeti jelképeinket." - Na, csak azt az egyet ne tedd! Pontosan azt a hibát követed el, csak ellenkező előjellel!

"Nagyon nem ugyanaz." - Szerintem, meg igen.
Egyébként még mindig nem értem, hogy egy sima önmeghatározás (én magyar vagyok) + jelkép (Korona) miért kirekesztő bárkinek is? Ha mások másként határozzák meg magukat ebben az országban(bármely kisebbség)+ használ valamilyen saját jelképet, az számomra nem ugyan olyan kirekesztő? Azt meg ne is említsük, hogy mi történik, ha fogom magam + az "önmeghatározásomat" és átlibbenek kicsiny hazánk határán, É-i, K-i, vagy D-i irányba! Na, az ottaniaknak magyarázd el légyszi', hogy nem szabad kirekesztőnek lenni! ;-)
Yoda69
Azt hittem orban viktor meztelenkedett a koronaval. Aztan rajottem o csak esztelenkedett vele, ami talan meg rosszabb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.