Varga Viktor a TV2 műsorában a "Szent Korona" másolatával a fején jelent meg, amihez később a nadrágját is letolta – ne kérdezzék a miértet, minden hülyeségre azért nekünk sincs időnk.

Az eseten viszont ahogy várható volt, menetrend szerint kiakadt a Jobbik, még Vona Gábor is megszólalt, hogy tudniillik, ez itt most már a határ.

Áll a bál a Szent Koronával meztelenkedő Varga Viktor miatt

Barcs városa ennél is továbbment: kifúrták a "nemzetgyalázó celebet" a szilveszteri mulatságról!

Ander Balázs, Somogy megyei jobbikos országgyűlési képviselő levélben fordult a település polgármesteréhez, melyben jelezte neki: a városvezetés részéről "elfogadhatatlan lépés lenne egy ilyen ostoba provokátor közpénzek felhasználásával történő fellépési lehetőséghez juttatása". A politikus tolmácsolta a helyiek akaratát is és megkérte a polgármestert, hogy mondják vissza a fellépést. "Bölcsebbnek találjuk, ha a város egy fillér gázsit sem rak Varga "úr" zsebébe. Elég volt hagyományaink kicsúfolásából, múltunkhoz kapcsolódó szent ereklyéink büntetlen kifigurázásából!" – írta Ander.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ha a Lipót mezei elmegyógyintézetet nem zárták volna be, ott tengethetné életét Varga Viktor is Győzikével és a többi ingyenélő agyatlannal együtt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Ha a Lipót mezei elmegyógyintézetet nem zárták volna be, ott tengethetné életét Varga Viktor is Győzikével és a többi ingyenélő agyatlannal együtt!
istvanka
Szerintem meg a "király" meztelen!A nemzeti oldal felkent vezére sem mindenható!Előbb utóbb minden híve rádőbben az igazságra,félő későn!
Január
@istvanka:..." a király meztelen" Ha ilyen áthallás van a megjelenésében, akkor se a magyar koronával szórakozzon!
Knapp75
És azt meg sem említették, hogy a Szent Jobbal is hány férfi ránt rá magányos pillanataiban...
Knapp75
Varga Miklós felveheti, Varga Viktor meg nem??
Demokráciát!!
Souky Sanjay
A nemzeti jelképeinket senki ne gyalázza.A koronának,jogarnak,palástnak történelmi jelentősége van.Az a röhögő pali meg fejezze be a tevékenységét,mert beesik a szájába az eső.Jajj,most látom,hogy kiről beszélek,ő a Kassza Tibi,aki úgy szereti a pénzt,mint Kossuth a hazáját.
varrólány
Pedig épp azt akartam kérdezni , hogy miért?
De még mindig van lejjebb , de F@sza Tibi is már a vigyorával , ááá inkább nem is írom le!
zsizsike
Milyen cuki fiú ez a Varga gyerek. Jól áll neki a korona. Ezt is Klapka papa csináltathatta mint a Berki főcelebnek az aranytömböt.
cacus
Mivel az ereiben szlovák vér folyik, miért is tisztelné a Magyar történelmet.
Csak sajna az a szomorú valóság, hogy a magyar nép erre vevő...
cacus
@zsizsike: Ez a kis "cuki fiú" ahogyan Te fogalmaztál.
zsizsike
@cacus:
Jaaa, azt nem tudtam. És a Kasza az magyar? mert ő röhög jobban a viccen.
Kitiltani mindkettőt.
cacus
@zsizsike: Azt, hogy Kasza magyar-e vagy sem nem tudom, de egyiket sem nézem semmibe...
zsizsike
@cacus: Minden esetre rém ronda azzal a ló fejivel. Kitiltani!
Knapp75
@cacus: Aki ismeri a magyar történelmet, az inkább nem firtatja, hogy kinek milyen vér folyik az ereiben... ;)
Volt itt tatár, török, német, orosz, akiket nem hívtunk (vagy nem mindenki hívta őket) és tucatnyi nemzetiség, akiket tudatosan telepítettünk- illetve fogadtunk be az elmúlt évszázadokban!
Elég csak azt megnézni, hogy 150 évvel ezelőtt hányan vallották anyanyelvüknek a magyart az országhatáron belül!

A koronához meg inkább olyanok társítanak "felemelő" dolgokat, akik olyan nagyon nincsenek képben még a korona történetével kapcsolatban sem, nemhogy az országéval.
Lehet, hogy fájdalmas az igazság, de ez csak egy tárgy és nem mindenkinek fogja ugyanazt szimbolizálni (vagy egyáltalán bármit is) 2014-ben.
Persze ez a kép tényleg kínos, de szerintem nem a korona miatt.
Senara
Szívlapáttal pofán vágni , aki előadta , aki műsorba engedte , pösze kaszát kétszer mert röhögőt , ha kérhetném .
mariaberta
Itt nem csak ez a varga izé hülye, hanem a műsorvezető is, ha ilyen ocsmányságon még nevetni is tud.
Ezzel az erővel a fütyköst sem kellett volna takarni. De tovább megyek a képet sem kellett volna bemutatni. Ebben a legszomorúbb, hogy ezért a TV még fizet is.
Csizmás Kond
Nem kell mindenért felmérgelődni. Voltak vannak és lesznek hülyék, magamutogatók és az ilyeneket pártolók. Az a koronautánzat amit a fejére rakott az illető nem szent sőt nem is korona...ez az egész csak egy bohóz műve ami mögött azért létezhetnek számító elemek.
moiszikf
@Knapp75: "Aki ismeri a magyar történelmet, az inkább nem firtatja, hogy kinek milyen vér folyik az ereiben." - Így igaz. Ezért is nem értem, miért írod azt, hogy a Korona csak egy tárgy és nem több. (tárgyként nem is olyan nagy durranás, vannak sokkal komolyabb műkincsek .) Nézd csak meg az avataromat! Ugye? Hány nemzet jelképe, vagy színei - és nem holmi csillagok - szerepelnek együtt, a Korona alatt? Mi ez, ha nem "felemelő"? Volt itt kérem Európai Unió már réges-régen, működött is évszázadokig a Korona égisze alatt, jócskán megelőzve a fenemód "civilizált" nyugatot.
És mi is történt a Korona jogfosztása óta? Sikerült összeütni egy holokausztos fasizmust, negyven év kommunista diktatúrát - szintén sok áldozattal - és immáron negyed évszázada tartó, szabadrablással fűszerezett demo(csok)ráciát. Gratulálok! Ennyit tudnak a vargaviktorok és azok, akiknek semmit sem jelent a Korona.
moiszikf
Egyébként ki ez a vargaviktor? (Eléggé hasonlít a szakállas nőre!)
hattorihanna
Én csípem a varga viktort,mondjuk nem ezért a megnyilvánulásáért,de jó az énekhangja,és van egyénisége.
freemanpetya
Még hasonlít is Istvánra. Ennyire azért nem kellene sótlan faroknak lenni egy országnak. Látni kell azt, hogy ez csak egy vicc. A Hitlernek öltözött kis fickón - érdekes módon - nem háborodtak fel ennyien. Milyen érdekes helyzet ez! Azzal együtt, hogy ezt a Viktort nem tartom egy komolyabb észlénynek, engem nem botránkoztat meg az amit csinál. Egy másolattal szórakozik, attól meg nehogy már hasra essünk, mert különben mi lesz? Elemészt a babona vagy a kővé változtat a korona? Ezentúl a farsangkor aki vámpírnak öltözik azt szíven kell majd döfni vagy aki papnak öltözik azt kitagadja az egyház? Kollektíven megy el az emberek esze vagy szívtok valamit? Mindegy mi az, hagyjátok abba...
Knapp75
@moiszikf: Elemezhetjük ezt sokféleképpen! Valóban több nemzetet egyesített a korona - ha akarták a többiek, ha nem - ugyanakkor annak is a szimbóluma "István király koronája" (már itt sem mondunk igazat), hogy vallási alapon betagozódtunk egy európai szövetségi rendszerbe, ha akarták a "hagyománytisztelő" magyarok, ha nem. :)
Ugyanakkor mára a nemzeti jelképeink használata inkább a kirekesztésről szól ("mi magyarok vagyunk, ti nem") és nem a befogadásról.

Szóval ez egy tárgy, amibe mindenki azt magyaráz bele, amit szeretne, a korona úgysem tud visszabeszélni.
Mondjuk érdekes dolog a XIX. századi címert úgy beállítani, hogy az egyfajta Uniót jelent, miközben a horvátok szabadultak volna tőlünk, mi meg a Habsburgokból.
Ezek a nemzetek nem független országként egyesültek boldogan a korona alatt, mint ahogyan mi beléptünk az EU-ba!
moiszikf
@Knapp75: "mi magyarok vagyunk, ti nem" - Ebből a "mi magyarok vagyunk" az igaz, a "ti nem" már csak rosszindulatú belemagyarázás, mindkét oldal részéről. Ilyen alapon minden jelkép - nem csak a nemzetiek - súlyosan kirekesztő. Pl.:
Szivárványszín zászló = "Mi melegek vagyunk, ti meg nem!"
Senara
Koronával kapcsolatban történelmi órát köszönöm , de itt annak megalázásáról van szó , de itt annak meggyalázásáról van szó . A buzeráns bármilyen aranypapírból kivágott koronával üzenhette ... meztelen a király ...ha egyáltalán erre gondolt , nem inkább magamutogatásból csinálta a szarláda ... bocs egy radír belefér a kitiltás előtt gondolom .
human
Nekem nem tetszett ez a "produkció", de belegondoltam, hogy Angliában meg létezik egy Monty Python csapat akiknek vagy 50 részes sorozata volt a királyi televízióban (nem m1). Na azok sem kímélték őfelségét.
Gyuri Géderről
Én másként tekintek erre a képre.
Szerintem azt szimbolizálja, ha Orbán Viktor fejére is teszik a koronát, az ország segge akkor is kint van a gatyából.
tivoli
A tréfa az tréfa, a humor az humor. Mindent a helyén kellene kezelni. Én jobban besértődtem McCain nem humorán.
"Akinek humora van,mindent tud, akinek nincs az mindenre képes" (Karinthy).
tivoli
@Gyuri Géderről: Ja, a király meztelen!
Knapp75
@moiszikf: Nagyon nem ugyanaz. A párhuzamod akkor lenne igaz, hogy ha a melegek egy része a többi melegtől akarná úgy megkülönböztetni magát, hogy ők az igazi melegek, mások meg nem. ;)

Ha gondolod, linkelek neked megnyilvánulásokat százszámra politikusoktól, médiamunkásoktól és mezei hozzászólóktól, akik két mondat alatt jutnak el az "én magyar vagyok"-tól a "te meg idegenszívű hazaárulóig".
Erre szükségük is van, mert önmagában csak magyarnak lenni, semmiféle pozitívumot nem jelent, ezért muszáj valahogy felértékelni magukat. ;)
Ezt ugye relatíve könnyű úgy megtenni, ha egy másik magyart gyalázok és igyekszek "leértékelni"...
Sajnos, az utóbbi évtizedekben én ezekhez az önértékelési zavaros bunkókhoz tudom kötni leginkább a nemzeti jelképeinket.
szaboria1
@mariaberta: Ez Tv 2 színvonala Kaszával együtt.
varrólány
@tivoli: 12:34 Ezek a drága celebjeink provokáció szinten művelik a botrányokat. Már nem műsor amiben ne lenne egy meztelen segg ! Most ez melyik volt tréfa vagy humor?
36
@Knapp75: Igy van. Én például, eddig minden önmagát "nagy magyarnak" vallóban a kompenzálást találtam meg. Pl. Anya/apa komplexus, alkoholizmus. A velük való együttműködés pedig, hatalmas anyagi kárral zárult mindíg. Az én hátrányomra.
tivoli
@varrólány: ma, 15:16
Szerintem nem kell velük foglalkozni. Minden provokáció csak annyit ér, amekkorát durran. Ha senki nem figyel oda, hazamennek.
varrólány
@tivoli: 15: 31 Ahogy a dal is mondja " lesz még rosszabb"!
Ami ízléstelen humor az már inkább tragédia, annak aki műveli.
tivoli
@varrólány: Pontosan, az arcát veszti el.
varrólány
@tivoli: Lecsúszik az arca? :-)) Vagy már lent is van a feje na mindegy nem részletezem!:-))
moiszikf
@Knapp75: "Sajnos, az utóbbi évtizedekben én ezekhez az önértékelési zavaros bunkókhoz tudom kötni leginkább a nemzeti jelképeinket." - Na, csak azt az egyet ne tedd! Pontosan azt a hibát követed el, csak ellenkező előjellel!

"Nagyon nem ugyanaz." - Szerintem, meg igen.
Egyébként még mindig nem értem, hogy egy sima önmeghatározás (én magyar vagyok) + jelkép (Korona) miért kirekesztő bárkinek is? Ha mások másként határozzák meg magukat ebben az országban(bármely kisebbség)+ használ valamilyen saját jelképet, az számomra nem ugyan olyan kirekesztő? Azt meg ne is említsük, hogy mi történik, ha fogom magam + az "önmeghatározásomat" és átlibbenek kicsiny hazánk határán, É-i, K-i, vagy D-i irányba! Na, az ottaniaknak magyarázd el légyszi', hogy nem szabad kirekesztőnek lenni! ;-)
Yoda69
Azt hittem orban viktor meztelenkedett a koronaval. Aztan rajottem o csak esztelenkedett vele, ami talan meg rosszabb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.