A CÖF-CÖKA eltúlzottnak tartja Bencsik Gábor szavait. A békemenetesek jelen helyzetben ezért talán meggondoltabbak, mint a Magyar Krónika főszerkesztője. Nem akarnak adventi polgárháborút, nem hagyják magukat provokálni, már régen kiismerték a rabló privatizációt levezénylő, fal mellett árnyékban sompolygó, szakadt csomagolású, baloldalinak mondott ellenzéket. A Csizmadia László elnök által jegyzett közlemény leszögezte: a CÖF-CÖKA elutasítja a Stockholm-szindróma felbukkanó jelenségét. „Nem válhatunk áldozatává a minket túszul ejteni szándékozó posztkommunista és neoliberális uszítók világlátásának és értékrendjének” – közölte Csizmadia.

Forrás: vs.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Bencsik úgy látja ideje kapitulálni még időben, tanult a románoktól akik még időben átálltak a nyertes oldalra. Vicces lesz ha bedől a rendszer hogyan vedlenek át/vissza egy nap alatt demokrata libsikké. Vargán már jól látszik a kettősség, minden nap az előzőnapival ellentétes bejelentést tesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.