Mészáros Lőrinc megadta a sikerének titkát, amikor erről kérdezte a Bors: „A munka. Mindennek a titka a munka, a szorgalom, a hozzáállás."

Míg korábban arról beszélt , hogy odáig eljutott, ahol van „bizonyára szerepet játszik a jóisten, a szerencse és Orbán Viktor személye", most egy tényező kevesebb szerepet kap. „A szerencse nem elég, sokat kell tenni érte. A vállalkozásaimnak meg kell felelniük a piacon. Ha nem felelnénk meg, nem lenne egyetlenegy forintom sem. Sokat kell tenni, hogy pénze legyen az embernek" – mondta a lapnak.

Felcsút polgármestere legújabb vagyonnyilatkozata szerint 400 millióról 700 millióra nőtt a bankbetétje. Készpénzből viszont kevesebbet tart magánál. A júniusi 20 millió helyett már csak 5 millió maradt.

Azért még annyit elmondott, hogy: „A jóisten is közrejátszik, hiszen a szerencséhez kell a jóisten..." és persze a miniszterelnök, akiről Mészáros Lőrinc úgy tartja, hogy „természetes, hogy támogatja a települését".

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tehát 2010-ig lebzselt Lőrincke, majd jött a megvilágosodás, hogy kitartóan dolgozni kell és röpke 4 év alatt milliárdos is lett. Amerika mehet a sunyiba, Magyarország az igazi lehetőségek országa.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Tehát 2010-ig lebzselt Lőrincke, majd jött a megvilágosodás, hogy kitartóan dolgozni kell és röpke 4 év alatt milliárdos is lett. Amerika mehet a sunyiba, Magyarország az igazi lehetőségek országa.
pbalage
naponta 4 ezer méter vízvezetéket fektet le, nagyon kemény a csávó.
nusika
Egyáltalán fizet-e adót a bejövő pénzek után?
"Készpénzből viszont kevesebbet tart magánál. A júniusi 20 millió helyett már csak 5 millió maradt."- zsebből fizet? mert átutalással kellene!!!
m.macskosz
„A jóisten is közrejátszik, hiszen a szerencséhez kell a jóisten..."

Ha lenne, te meg sem születtél volna, a haveroddal együtt!
tökyke
És a miniszterelnök meg maga a jó isten ! Ugye Lőrinc gazda? ( Hogy ragadnátok össze a húsz börtönév alatt naponta hússzor! )
human
Így dolgozik kitartóan és megállíthatatlanul Mészáros Lőrinc :)
youtu.be/qOOmHi2eixA?t=6m58s
volvós
a csúti vajda nyilatkozott...illetve csak akart !
karma1
A logika stimmel: orban viktor az Atyaistennek tartja magat , igy lorincbarat szerencseje valoban tole fugg.

Ezek szerint Magyarorszagon 999 998 ember k@rva lusta, nem csinal a vilagon semmit, ezert aztan nem is gazdagszik meg, mint a csuti focsovezeto es sz@relvezeto, viszont o meg az Istene, a csuti felbevagott orias hulyere dolgozza magat, ezert lehet stadionja szorosan a kertvegi budija mellett...

Na, hajra magyarok, huzzunk bele...!
nyanya001
Különösen azóta nőtt meg a munkakedve, amióta
Orbán a miniszterelnök !
Nem érdekes egybeesés ?
36
Lézer János is megmondta, még az elején: "annyit érsz, amennyid van".
vukkocska
Na, én meg azt olvastam, hogy azért lett KÖZGAZDÁSZ. Na, ez lett gyanús, ezért olvastam el még egyszer. Azért lett kőgazdag, mert állami megbízatásokat kapott jó pénzen. Meg is lehet nézni, mit csinált a XVIII. kerületben.
rugacs
@human: Látszik, azért te is tanultál valamit: mára végre rájöttél, hogy itt van Amerika!!! :-D
Azért én ezt már sokkal korábban is tudtam!
Ahol egy pufajkásból, meg egy besúgóból miniszterelnök is lehet, na az tényleg Amerika!! :-(
m.macskosz
@36: ma, 12:46 Azt meg Orbán Viktor mondta, hogy aki tízszer annyit dolgozik,
az keressen is tízszer annyit. Ezek szerint ez a gázszerelő napi nyolcvan órát dolgozik.
Na, akkor már minden érthető.
rugacs
@karma1: "Ezek szerint Magyarorszagon 999 998 ember k@rva lusta"
Szóval "csak" kettő híján 1 millió a lusta? A többi 9-nek minden oké?
Akkor mi itt a probléma?
Dr. Felipe
Jaja, kőkeményen dolgozik, igaz hogy csak 2010 óta.

Róla mintázták a sztahanovista, szocialista embert a panoptikumban.
m.macskosz
@rugacs: Hű, mekkora poén volt lecsapni azt a magas labdát,
hogy @karma1: kevesebbet írt egy nullával...
papa.49
Az elmúlt 30 évben miért nem lett milliárdos, azért mert ,,NEM VOLT HÁTSZÉL,, most van ott ,,FÚJJA A PASSZÁT SZELET A HAZUGOVICS A HÁTTÉRBEN,,!!!
Toby
Bizony bizony, kőkemény munka...a rágóizmainak, a szotyihéj közös, meghitt köpködése közben a mellette árválkodó talajmenti lószerszámmal, csak hetekkel később ötlött fel abban a földgáz szagú agyában, hogy hiszen orbán nem is kell a "szerencse" mellé, csak a kőkemény meló !
Hogy ez miért csak hetekkel később esett le neki, arról még a felcsúti hírharang is hallgat.
miazavalami
Na igen! A munka fogalma relatív. Van aki a kezével, van aki az eszével, és van aki a nyelvével dolgozik. Akad olyan is aki más nemi szervét használja munkaeszközként.
Mivel haladni kell a korral, aki ésszel , kézzel dolgozik az ,már elavult ideje múlt kompozíció . Sajna az emberek többsége nem tudja felvenni a versenyt a új trendekkel , ezért vannak a béka segge alatt. És még nekik áll feljebb!
Mobil123
"Mindennek a titka a munka, a szorgalom, a hozzáállás"- Hát igen ! te olyan jól tudsz ezek szerint nyalni hogy beleizzadtál eme munkába . Na fanok ezt übereljétek! :-)
rugacs
@m.macskosz: Ez az oldal a poénokról szól! A téma a fejlécben, ti meg poénkodtok rajta!!
rugacs
@m.macskosz: A lottó ötös nem mindig oda megy, ahova kéne!
m.macskosz
@rugacs: Az igaz, a kormányod lenyúlja.
rugacs
@Mobil123: Te úgy állsz a munkához, hogy más is hozzáférjen. Ezért nem viszed sokra és irigykedsz. :-)
Ő meg úgy állt hozzá, hogy más oda nem fért!! Szó szerint. :-D
rugacs
@m.macskosz: Az én kormányom meg a te kormányod. Vagy ha a tiéd nem, akkor miért zavar?!
m.macskosz
@rugacs: Azért nem az én kormányom, mert ilyen.
Lehetne a mi kormányunk is,
de erre esély sincs miattatok.
Mobil123
@rugacs: Azt miből gondolod hogy én nem vittem semmire? És azt hogy irigy vagyok miből gondolod? Nem tudsz rólam semmit, nem ismersz tehát ha megkérhetlek ne mondj rám semmit! Én sem tettem sem rád sem egyik kommentelőre sem!
miazavalami
@rugacs: Szia Rugacs kutyus!
Neked Mészáros a gazdid?
nusika
júniusi 20 millió helyett már csak 5 millió maradt."- a 15 millió ft, talán nem a svájci taníttatás összege? Érdekes lenne ezt is megtudni! Lehet ,hogy ...
karma1
@rugacs: Az elso kilencest kihagytam, mert kora hajnalban irtam a hsz-t, nezd el nekem,...:o)) De a lenyeg nem ez volt a hsz-ben, te is nagyon jol tudod, hanem az , hogy megprobaljak nemcsak felazsiainak, de meg rohadt lustanak is beallitani a magyar nepet.
evacica
Hát nagy munka is lehet Orbánt hűen szolgálni, de amint látjuk megéri! Ilyen fene nagy képességgel másképpen nem is lehetett volna ennyit összeharácsolni!
bakegya
Valóban ami igaz az igaz-hova szarjak-mert ugye megálltam,hát minden bokor alól egy,de van úgy hogy kettő sötétzöld toyota hummeres türemkedik elő Bicskétől egészen FEHÉRVÁR HATÁRÁIG -EZ MIND A TIED ÉS VAGY AZ ILDIKÓ- VICCTORÉ---LŐRINC hát bepisálok,és a végén még engem is a fehérvári kórház bonctermébe vitethettek!!!
lajospapa
Mészárosnak biztosan igaza van. Én is mondtam a szomszédomnak, aki elég szegénynek tűnik, hogy dolgozzál b@zd meg, majd meggazdagodsz! Erre azt mondta, hogy biztos így lenne, ha nem én lennék a szomszédja. Na erre mondtam, hogy én is jobban örülnék, ha Orbán lakna mellettem. Azóta nem beszélünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.