A Századvég kutatása szerint az októberi önkormányzati választás óta bekövetkezett események, politikai konfliktusok érdemben nem változtattak a politikai tér hosszú hónapok óta fennálló erőviszonyain. A Jobbik támogatottsága 1 százalékkal nőtt az aktív választók körében, jelenleg 14 százalékon áll. A Fidesz ebben a körben most 37 százalékot ér el. Az MSZP támogatottsága novemberben 9, az LMP-é 6, a DK-é 5, az Együtté pedig 3 százalék volt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Mert még nem történt meg a Századvég átvilágításra. Legutolsó projektjük (Milliárdokból népszerűsítik az USA-ban az országot) látványosan félrecsúszott.
karma1
@coni: Ja, mar felhivtak Amerika figyelmet Magyarorszagra, csak azok a kis huncutok nem a turistalatvanyossagokra kivancsiak, hanem a korrupcios ugyekre...;o))

Ezeknek meg mindig belelog a bilibe a kezuk, azert erzik azt, hogy kellemes meleg ido van...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.