Orbán Viktort a jó szándék vezette, amikor ötletet adott Vida Ildikónak azzal kapcsolatban, hogy perelje be Andre Goodfriendet, csak ez több szempontból is bajos – ezt Zamecsnik Péter mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Tudja ezt nagyon jól Orbán is, csak a szavain csüngő fideszbirkáknak kellett mondani valami szívmelengetően svungosat, kurucosat... Had csillogjon a szemük, hogy a mi vezérünk ennek az amcsi ellenségnek is jól odabszott!
papa.49
Én még azt is kétlem hogy valóban levizsgázott a szerencsétlen akkora fokú hülyeségeket beszél hogy nem kizárt hogy nem is végzett jogász...
A Zamecsniknek tök igaza van erre van a dip. mentesség, ennyit még a hazugovicsnak is tudnia kellene...
Sziszifusz
A feljelentéssel történő fenyegetés csak egy blöff volt. nagyon is tisztában voltak, vannak azzal, hogy nincs rá mód. Megy a hülyítés ezerrel. Fidesz birkák egyetek.
Mobil123
Mondtam már hogy a cöfnek mondta a szöveget!
Toby
Az egész "ötletadásban" mindössze az a gond, hogy az ötletgazda is jogvégzett, akinek minimum illene széljegyzetben ismernie a vonatkozó nemzetközi jogi normákat és egyezményeket, a diplomáciai mentességet élvezők javára a büntető - és polgári peres eljárások korlátait és tilalmait !
Orbáhn patkány ennyit ért ahhoz, amit tanult - közpénzen még a szocializmusban !
Ez a kormányzásán is nyomot hagy !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.