Titokzatos baszk beszállító, 160 milliós fuvardíj, börtön közeli malacok, elpusztult csibék, állami cégektől érkező tízmilliók és zavaros elszámolás félmilliárd forint körül. Hegedűs Zsuzsa mégis sikernek értékeli az alapítványt: szerinte sikerült megállítani az elszegényedést.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Nincs felmérés, tehát sikeres, de akkor miért nem dicsekednek az eredményekkel? És mi az, hogy nem adnak ki információt a baszk beszállítóról? Ezért is majd perelni kell?
Sokkal kevesebb pénzért másoknak éveken keresztül folyamatosan vezetniük kell a projekt fejlődését, hatásait, eredményeit. Ha ez elmarad, hiányos nos akkor pénz vissza vagy bíróság.
Főlökött
ui.: Legalább kap majd egy kis ízelítőt, tájékoztatást arról, kik is a tényleges hazafiak és mit is jelent számukra a hazafiasság! Az, hogy neki mit jelent és másoknak mit is, a népnek mit jelentenek, ezek a szavak, ha nem rest, és még nem félne eléggé, akkor megtapasztalhatja személyesen !

És nem polgárvédelmi behívóval kellene védekezni, mert az szánalmas is és egyben butaság, tudatlanságot is elárulna!

Mint az Ön vezére mondta : legyen tökös és férfi, mutassa meg :) Még olyat úgy sem láttam :))Remélem, meg fogom :)

A végkimenetel pedig kétséges. Jó az a sok berendelt mentő, soha sem árt, ha van, a jó és szakszerű felkészülésről nem is beszélve...mint tudjuk.
Vadhusis hajléktalan vendéglátás helyett, rántottás hajléktalan vendéglátásra készüljetek inkább, míg van mivel és kivel :) Szervezés kérdése...
joopapa
Mi van 160 millióért mennyi csirkét vehettek volna itthon, és a magyar gazdákat támogatták volna! "Hegedűs Zsuzsa mégis sikernek értékeli az alapítványt: szerinte sikerült megállítani az elszegényedést." Na ebben a "nőben" annyi együtt érzés van a szegények iránt mint egy oroszlánban a gazella iránt, hogy mer ilyent kijelenteni!!
KERKA
Felsőszinten gátlástalanul lopnak és hazudnak. Képesek még a gyerekek pénzét is aljas módon megkurtítani, nekik semmi sem szent.
De elvárják az országtól, hogy hívd fel a segélykérő vonalat és adjál ennivalót a rászorulóknak. És mi adunk is minden évben , mert komolyan vesszük a segítséget és nem hagyjuk, hogy éhezzenek a gyerekek. A csalók meg mennek majd az éjféli misére ájtatoskodni.
nemjoezigy
Óriási csalódás nekem ez a történet!!! Azt hittem, hogy Ő egy jó ember a kormányban.
1. Már tudom, hogy honnan ered ez a blődség: ""Hegedűs Zsuzsa szerint visszaszorították a szegénységet"" ami utópia ilyen szakemberekkel, de a lényeg, hogy ők valóságként élik meg.:-(
2. akkor innentől nincs is rá szükség, megmarad a szállítási költség, nem kell a külföldieket és a pintér műveket támogatni, + szakemberekre kell bízni a segélyezést.
Toby
Azannyát, még csak a tisztesség látszatát sem sikerül bemutatni..."tolmácsot kérek !"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.