Titokzatos baszk beszállító, 160 milliós fuvardíj, börtön közeli malacok, elpusztult csibék, állami cégektől érkező tízmilliók és zavaros elszámolás félmilliárd forint körül. Hegedűs Zsuzsa mégis sikernek értékeli az alapítványt: szerinte sikerült megállítani az elszegényedést.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
A nagy magyar Bayer ehhez mit szól ? He ?
Meg a fidesznyikek ?Csak magyar árut vegyél meg a CBA ba vásároljál ...
Gusztustalan hernyók !
Főlökött
@nyanya001: Bayer mit is szólna, elmegy a CBA-s szolgálati autóval, cégkártyával tankolva nyaralni :) Számára ez lenne a természetes, hamár...-homár.
Amúgy is ki az a Bayer és mit is tett az országért, a rombolás és az uszításon kívül ? Számomra nem mérvadó ezen személy, egy celeb kategória szint...
Netán egy új békemenete során kiderülne, mi is a valóság. Vélelmezem hatalmas bukavári lenne számára...de +érdemelnék. Nem is kicsit!
Kár lenne a sok rántotta alapanyagért, főleg 27% áfával terhelve! Tsok a NAV - nak is, de majd megutaztatjuk, mint ahogy szokás :) EU.-s országból jött, Áfa mentesen :))) Így nem kár érte, hagy menjen...
Hozzáteszem, nincs, nem lehet annyi esernyő (Áfás!) mely elég lenne...de majd rájönnek.
Szóval Bayer-kénk toljad, nyomjad, hagy szóljon! Majd tapasztalod is, nem kicsit !
human
Nincs felmérés, tehát sikeres, de akkor miért nem dicsekednek az eredményekkel? És mi az, hogy nem adnak ki információt a baszk beszállítóról? Ezért is majd perelni kell?
Sokkal kevesebb pénzért másoknak éveken keresztül folyamatosan vezetniük kell a projekt fejlődését, hatásait, eredményeit. Ha ez elmarad, hiányos nos akkor pénz vissza vagy bíróság.
Főlökött
ui.: Legalább kap majd egy kis ízelítőt, tájékoztatást arról, kik is a tényleges hazafiak és mit is jelent számukra a hazafiasság! Az, hogy neki mit jelent és másoknak mit is, a népnek mit jelentenek, ezek a szavak, ha nem rest, és még nem félne eléggé, akkor megtapasztalhatja személyesen !

És nem polgárvédelmi behívóval kellene védekezni, mert az szánalmas is és egyben butaság, tudatlanságot is elárulna!

Mint az Ön vezére mondta : legyen tökös és férfi, mutassa meg :) Még olyat úgy sem láttam :))Remélem, meg fogom :)

A végkimenetel pedig kétséges. Jó az a sok berendelt mentő, soha sem árt, ha van, a jó és szakszerű felkészülésről nem is beszélve...mint tudjuk.
Vadhusis hajléktalan vendéglátás helyett, rántottás hajléktalan vendéglátásra készüljetek inkább, míg van mivel és kivel :) Szervezés kérdése...
joopapa
Mi van 160 millióért mennyi csirkét vehettek volna itthon, és a magyar gazdákat támogatták volna! "Hegedűs Zsuzsa mégis sikernek értékeli az alapítványt: szerinte sikerült megállítani az elszegényedést." Na ebben a "nőben" annyi együtt érzés van a szegények iránt mint egy oroszlánban a gazella iránt, hogy mer ilyent kijelenteni!!
KERKA
Felsőszinten gátlástalanul lopnak és hazudnak. Képesek még a gyerekek pénzét is aljas módon megkurtítani, nekik semmi sem szent.
De elvárják az országtól, hogy hívd fel a segélykérő vonalat és adjál ennivalót a rászorulóknak. És mi adunk is minden évben , mert komolyan vesszük a segítséget és nem hagyjuk, hogy éhezzenek a gyerekek. A csalók meg mennek majd az éjféli misére ájtatoskodni.
nemjoezigy
Óriási csalódás nekem ez a történet!!! Azt hittem, hogy Ő egy jó ember a kormányban.
1. Már tudom, hogy honnan ered ez a blődség: ""Hegedűs Zsuzsa szerint visszaszorították a szegénységet"" ami utópia ilyen szakemberekkel, de a lényeg, hogy ők valóságként élik meg.:-(
2. akkor innentől nincs is rá szükség, megmarad a szállítási költség, nem kell a külföldieket és a pintér műveket támogatni, + szakemberekre kell bízni a segélyezést.
Toby
Azannyát, még csak a tisztesség látszatát sem sikerül bemutatni..."tolmácsot kérek !"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.