A kormányellenes tüntetőket lehazaárulózó, majd sikkasztási ügyével később lebukó, azt azonban letagadó pécsi fideszes képviselő nyilatkozott az ATV-nek.

Fodor Ibolya bocsánatot kért a tüntetőktől, és leismerte, hogy hibát követett el. A pécsi Fideszből kilépett helyi politikus nyilatkozat közben el is sírta magát, mikor arról beszélt, hogy megvált az általa vezetett egyesület elnöki tisztségéről. A nagyjelenet a videón 1:35-től hallható.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Késő bánat!! Aki egyszer csalt, hazudott, lopott az máskor is fog! Nem most kell sírni . El sem kellett volna indulnia a választáson ha lett volna benne egy szemernyi tisztesség de az ilyenben nincs!! Az meg hogy most kér csak bocsánatot a tüntetőktől hát megint csak szégyellje magát . Egy elítéltnek nincs joga ahhoz hogy egy rossz szót is szóljon bárkire!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Késő bánat!! Aki egyszer csalt, hazudott, lopott az máskor is fog! Nem most kell sírni . El sem kellett volna indulnia a választáson ha lett volna benne egy szemernyi tisztesség de az ilyenben nincs!! Az meg hogy most kér csak bocsánatot a tüntetőktől hát megint csak szégyellje magát . Egy elítéltnek nincs joga ahhoz hogy egy rossz szót is szóljon bárkire!
verőce21
"Mindenki a saját sikerének kovácsa, ne hallgassatok a nyavajgó imperialista ellenforradalmárokra, akik képtelenek optimisták lenni"- mondta Chin Jung észak-koreai munkás és bement a gyárba dolgozni.
JAJMÁR
@Mobil123: 19:05 Ma a bodai atomtemetővel kapcsolatban az Egyenes beszédben vendég lesz a bodai polgi.
(Még mindig nem értem ezt a témát teljesen... talán majd most ! :) )
Toby
@Mobil123: A nőstény esetében bánatról csak olyan formában lehet szó, hogy piszkosul sajnálja a hátra hagyott hatalmas pénzt ! De nem kell sajnálni, a patkányok a felszínen tartják akkor is, ha embert ölt volna !
Mocskos szuka, hazug könnyei !
human
Ezek krokodilkönnyek. Nem 20 ezer forintot felejtett el befizetni a NAV-nak, hanem nagyértékű sikkasztásban vett részt a férje javára. Érdemes lenne utánanézi, hogy azóta milyen ügyleteket bonyolított.
JAJMÁR
Ezek a szégyen, vagy a bánat könnyei?
Vagy az önsajnálaté? vaaaaagy... enyhe kis érzelmi zsarolás???

Nálam egyik se hatásos !
A magam részéről egy esetben engedélyezem a nyilvános sírást, és ez nem az a helyzet!
Mobil123
@JAJMÁR: Szerintem azt nem fogjuk megérteni mert nem akarják hogy megértsük. (számomra az egész atomenergia felháborító!)
papa.49
Miért is sír, nem most kell sírni hanem nem kellett volna a bűnt elkövetni, amiért -ki tudja miért- igen enyhe büntetést kapott...
Mobil123
@Toby: Nagyon kíváncsi vagyok hogy fogják a mandátumáról lemondatni . Eleve nem értem hogy egy elitélt hogy kerülhet fel a szavazólapra?! Nincs semmi szégyen érzet ezekben az emberekben?? Ezek szerint nincs!
Toby
@Mobil123: Mit várunk, amikor többszörösen büntetett fradi-marhák őrzik ma Lendvay utcai patkányfészket, amikor egy idősekkel karatézó, munkaszerződés nélkül hatalmas pénzt kereső habony a főpatkány "tanácsadója" ?
Bűzlenek a mocsoktól ezek a gennyek, aki nem ismeri közelről az ebola hatásait, az először vizsgálja meg a fideszpatkányokat, hogy küloönbséget tudjon tenni - az ebola javára !
pbalage
Aki kurvának áll, ne bőgjön ha b@sszák.
Mobil123
@Toby: Igazad van ! de nekem aki a hazugságot sem viselem el hát ezt meg végképp nem tudom hog yegy elitélt osztja az észt és ilyenek vezetik az országot .
wagabund
itt valami nagy baj van... ha egy ilyen(is)megtarthatja a mandátumát, akkor arculcsapja a választóit...akiket fondorlatosan megvezetett..

kedves választók... tényleg szagolgatni akarják ezt a (mák)virágot?
Gedeon74
A könnyek egyértelműen a zsíros bödön kényszerű elhagyásának szólnak. Szerinte a bajok nem a sikkasztással, hanem a hazaárulózással kezdődtek. Vagyis, ha ezt nem követte volna el, akkor a sikkasztása sem került volna széles közönség elé. Nem mintha önmagában ez zavarná, mert állítása szerint emiatt nincs lelkiismeret-furdalása. Sírni csak azért sírt, mert a KÉK egyesület elnökségéről (nyilván nem önszántából) le kell mondania. Ami valószínűleg jobban hozott, mint a képviselői állás.

www.pecsistop.hu/regio/mikor-jon-ra-fodor-ibolya-hogy-neki-lottek/1283965/

Csak az a szép kék gyep, az fog nagyon hiányozni neki. A gyep.
Souky Sanjay
Jajj Istenem.A szívem szakad meg.Ilyen kegyetlen sorsot ennek a talpig becsületes,kedves hölgynek.
hetöndöe
Az egész fitymasz egy belterjes bűnözői kör,melyből néha megbukik egy-egy,Ibolyka kis hal,tehát beáldozható.
A könnyek soha nem jöttek volna elő,ha nem bukik,illetve ha nem hagyják a bukását.
Senara
Földön fekvőbe nem rúgunk bele ? Ó szegény mikor a lassan padlón lévő tüntetőket lehazaárulózta elfelejtkezett róla .Kijelentésével pártunk és kormányunk figyelmét szerette volna :-(( Figyelmet megkapta csak nem onnan várta ! Figyelmébe a közmondás .. Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. (Boethius).
lópicigáspár
Egyáltalán miért van még szabadlábon, nem hogy a közéletben!?
human
A fideszesekkel Orbán elhitette, hogy védelmet élveznek majd. Schmitt Pál bukása volt az első példa rá, hogy egyetlen csaló fideszes sem érezheti magát biztonságban. Gondolom a NAV elnöki posztra sem tülekednek a jelentkezők, mert tudják, hogy nekik kell majd eltakarítani Vida után a szemetet és azzal bevállalják a társtettes szerepét. Nagy fejtörést okozhat ez az Orbán-Simicska tengelynek.
Polt Péter a minap jelentette be, hogy több mint duplájára emelkedett a hivatali korrupció az országban. A bejelentéskor egyetlen fideszes képviselő sem volt jelen csak az ellenzék. Beszédes.
nemjoezigy
@human: Én nem így érzem. Szerintem még mindig nagy védelmet kapnak - normális országban bűnözőnek számító - a pártfogoltak. Lásd az igazi fideszkdnp ifjúságot. Ezeknek a tűz, vagy fazék, vagy hatalom köré mindig lesz utánpótlásuk. Vagy az utódaik, vagy a gerinctelenek, vagy az agymosottak!
A történethez:
Az a szomorú, hogy nem érzi se ő se a többi funkcióban levő, hogy itt a nagyobb bűn az állampolgárok lehazaárulózása volt!!!
Hogy a sikkasztás után megszavazták a választók,... ez őket minősíti.
Azt hitték, hogy kutyából lesz még szalonna.

Ha így folytatja a kormány, akkor a szegényeknek valóban kutyából lesz a szalonna, meg a betevő!
Kata5210
@Senara: De vajon hányan lehetnek, akik sunnyognak - vagyis hallgatnak - és így semmi mocskos ügy nem kerül felszínre...???
Senara
@Kata5210: Nézd , ha ellenzéki tuti napvilágra kerül ,mindegy ha semmiség akkor is . Kormánypárti csak akkor foglalkoznak vele ha kiderül :-((( Mindenkit a saját fegyverével kel legyőzni , végre ellenük is használják .
Hellcat
Meg ne sajnáljam szegény sikkasztó fideszest...eszem megáll. Lopok csalok hazudok aztán elsírom magam és lemondok ezzel minden meg van oldva?
human
@Hellcat: Nem tanulnak ezek semmiből. Snitt pali is doktornak tartja még magát. Még ő van megsértődve.
mariaberta
Nem tudom, miért van meglepve a "hölgy", mikor ez az eljárás a fidesz szokása, nemcsak egy ellenzékibe kell belerúgni, a sajátját sem kell kímélni. Így igazságos. Vagy az eljárás meglepte?
Főlökött
Itt nagy a gond, nagy a gáz. "megvált az általa vezetett egyesület elnöki tisztségéről" is.

Nem véletlen, mivel a polgármester vizsgálatot kezdeményezett az egyesületnél!

Tekintettel a milliós Önkormányzati dotációra. Kiderül, hogy ott is ? Azért ez a nagy menekülés ? Majd kiderül...Én a elefáni könnyeket, patakokban nem veszem be. Főleg az előtte lévő riport kezdeményt, melyben arrogánsan és gátlástalanul röhögött mindenkin. Rátapintottak a "Hölgy" gyenge pontjára...
Hozzáteszem az igazságszolgáltatásban az ismételt gazdasági balhé esetén már nem lehet felfüggesztettel megúszni, csak letöltendővel !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.