Az alaptörvényre és nemzetközi jogi kötelezettségeinkre tekintettel kell a törvényeket elfogadni, és ez igaz a drogtesztre is, ami nyilván behatárolja, hogy ebből az ötletből mi és hogyan valósítható meg - mondta Gulyás Gergely, a parlament törvényalkotásért felelős fideszes alelnöke a Magyar Hírlapnak adott interjúban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Az alkohol és a drogkérdés onnan indul,hogy lelki probléma. A fiatal aki nem talál lehetőséget magának vagy ha közmunkára elküldik azt érzi,hogy semmit sem ér.
Nem mindenki tud és van lehetősége külföldre menni dolgozni. Elkezd inni vagy drogozni mert az pillanatnyilag feldobja... Innen már nem igen van visszaút.
Senara
A csempészek , terjesztők a probléma , hagyjuk már a magyarázkodást , félre beszélést . Napi szinten szóba kell hozni , ez a feladat . Csak már nem erre figyelnek az emberek ,sarc , sarc hátán . Terelés a korrupcióról .
human
Szerintem a kilátástalanság és az ebből adódó kivándorlás ami nem csak a fiatalság, de az egész ország problémája.
magyarbakancs
"Gulyás: a fiatalság egyik legkomolyabb problémája a drogkérdés."
A fiatalság legnagyobb problémája a munkahely keresése,megfelelő bérezés mellett.
Nem rabszolga tartási körülmények között.
Mert ilyen kilátástalanság csak 56 -után volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.