Kormánypárti képviselőket kérdezett a hvg.hu arról, hogy miért jó és szükséges januártól fizetőssé tenni az M0-s körgyűrűt, illetve más nagyvárosokat elkerülő útszakaszokat. Legtöbben az azonos közlekedési feltételeket hozták fel érvként. Válaszaikban azokra koncentráltak, akik egész évben nem mozdulnak ki a saját megyéjükből.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Viktor! Ezek az utak a mi keservesen megkeresett pénzünkből épültek! Legtöbbje olyan szar... Kiloptátok az anyagot belőle. Átvettétek, mert a haverok építették! Nézd meg az új nullást. Tiszta repedés az egész. Pár év, és szétesik mind az m7-s. A megyeri hid építőit meg ki sem fizettétek! Majd, ha olyan utak lesznek mind a németeknél, akkor gondolkodhatsz a díjon!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zöldszem
Hogy szakadna rájuk a kupola!!!
Miközben az M0-s fizetős lesz, a parlamentben olyan törvényjavaslatot terjesztettek be, amely szerint közpénzből fizetnék a képviselők autópálya-költségeit. A törvényjavaslat rendkívüli szavazását gyakorlatilag minden frakció támogatta.
Tejes cikk:www.origo.hu/gazdasag/20141215-ingyenes-lesz-az-m0-is-kepviseloknek-kozpenzbol-uzemanyagkartya-torvenyjavaslat.html
Mobil123
Beszarás! elfogadtak valamit és megint halvány lila gőzük sincs hogy mi van ! Budai meg egy cserépedény! lali meg ...hagyjuk!
nyanya001
Megint megszólalt a kupakolós Lala ?
Természetesen megint egy orbitális hazugságot eresztett el !
Toby
A cím helyesen: " Milliókból járnak jobban a képviselők !"
Hogy az aszfalt kössön meg alattatok, olyan 130-150 Km/h-nál !
papa.49
Előbb, utóbb eljön az az idő mikor a ,,képviselő,, senkiháziak az utcára se mernek majd kilépni, ha már holnap lenne is késő, nagyon késő volna!!!
Szimba
"a jövőben lehetővé tennék, hogy az üzemanyagkártyával ne csak üzemanyagot, hanem autópálya-matricát is lehessen vásárolni - képviselőknek -"
"A javaslatot azzal indokolta a törvényalkotási bizottság, hogy az összes képviselő "a legteljesebb körben, illetve az utazási szokásaihoz, szükségleteihez igazodva" használhassa az üzemanyagkártyáját."
Ezzel szemben: "a kormány szándéka szerint 2015-től 35,7 százalékról jelentős mértékben 51,17 százalékra emelkedne többek között az Erzsébet-utalvány, a Széchenyi Pihenő Kártya, az önkéntes nyugdíjpénztári- és egészségpénztári hozzájárulás, a helyi bérlet, az iskolakezdési támogatás, a munkahelyi étkeztetés közterhe." Ahogy gazdagodnak a politikusok, úgy szegényedik el a magyar ember.
"Orbán Viktor ismét azt állította, hogy amikor valamely külföldi szövetséges kritikát fogalmaz meg vele, vagy kormányzásával szemben, azzal egész "Magyarországot támadják". " -maga orbán támadja Mo.-t, tudatosan elszegényítve a magyar embereket.
Szimba
'Az Erzsébet-utalvány és a SZÉP-kártya ügyében Magyarország ellen folyó, az Európai Bizottság által indított kötelezettségszegési eljárás most bírósági szakaszba ért. Az Európai Bizottság szerint az új magyar cafetériarendszer az uniós jogba ütközik amiatt, hogy csak az állam által kibocsátott utalvány élvez kiemelt járulékkedvezményt. A Fidesz szóvivője szerint ez a magyar emberek érdekében van így.

„Nem fogjuk hagyni, hogy több százezer nehéz helyzetben lévő magyar számára pihenést és kikapcsolódást nyújtó programért büntessék Magyarországot a külföldi multik érdekei miatt. Ki fogunk állni az Erzsébet-program mellett, és ugyanígy ki fogunk állnia SZÉP- kártya mellett is” – fogalmazott a Fidesz szóvivője.www.hirado.hu/2014/04/17/erzsebet-utalvany-perel-az-europai-bizottsag-kitart-a-fidesz/
Ehhez képest:a kormány szándéka szerint 2015-től 35,7 százalékról jelentős mértékben 51,17 százalékra emelkedne többek között az Erzsébet-utalvány, a Széchenyi Pihenő Kártya, az önkéntes nyugdíjpénztári- és egészségpénztári hozzájárulás, a helyi bérlet, az iskolakezdési támogatás, a munkahelyi étkeztetés közterhe.
Ennek következménye, hogy " hogy több százezer nehéz helyzetben lévő magyar számára " hála a szájából segget csináló orbánnak: minden munkahelyen visszavonják, vagy korlátozzák a munkavállalóknak juttató cafetériát.
Manhattan
Viktor! Ezek az utak a mi keservesen megkeresett pénzünkből épültek! Legtöbbje olyan szar... Kiloptátok az anyagot belőle. Átvettétek, mert a haverok építették! Nézd meg az új nullást. Tiszta repedés az egész. Pár év, és szétesik mind az m7-s. A megyeri hid építőit meg ki sem fizettétek! Majd, ha olyan utak lesznek mind a németeknél, akkor gondolkodhatsz a díjon!
Ruby
Ezek a fideszes fiúk korban közel állnak hozzám de úgy tűnik nekik más számtant tanítottak.Szerintük a devizások is jól járnak csak mi számolunk rosszul, és ők mindig több pénzt számolnak a pénztárcámban mint én.
Hellcat
Milliók fognak jobban járni...gyalog busszal és kerékpárral...bár a buszjegy szerintem drágulni fog ezek után.
Törölt felhasználó
Szerintem két szó igaz ebből: "milliók", "képviselők"...:)
nusika
...négy gomboc fagyi ára...
www.origo.hu/gazdasag/20141215-akik-csak-ket-megyematricaval-mehetnek-majd-korhazba.html
Fónagy János nem szégyeli magát? Ő még a "fagyiról" sem kell, hogy lemondjon!
szandokan
@Manhattan: Nálunk a járdát dobták csak úgy össze, közmunkásokkal a választás előtt. Egy műszaki ember infarktust kap, az átlag polgár pedig sírógörcsöt. A télen szétfagy majd az egész, és ez csak egy járda. Ráadásul a saját szememmel láttam, hogyan tűnnek el a cementes zsákok napról napra annak ellenére, hogy nem is dolgozott senki éppen.
kkalman
Ezt a gyalázatot a Jobbik is megszavazta. Ezután ne mondja nekem senki, hogy a Jobbik különbözik a Fidesztől, vagy az MSZP-től. Épp olyan tolvaj párt, mint az említett kettő.
Cicamama55
@szandokan: Nálunk tavaly, november végén egy intézmény felújítás során, 2-3 nappal az átadás előtt betonoztak le egy udvart úgy, hogy minden 2.kockára rákentek egy vékony cement réteget ecsettel! Úgy nézett ki, mint a sakk tábla. Mire a tél elmúlt, takarítással, össze lehetett söprögetni a felújításra szánt minimális anyag mennyiséget! De átadták!
Mobil123
@szandokan: Látod mennyit látsz hogy otthon vagy?!:-D
szandokan
@Mobil123: Sok mindent láttam, hallottam én eddig is, csak nem akartam elhinni.
Mobil123
@szandokan: És akkor most mitől hiszed el?
szandokan
@Mobil123: Mitől? Ott van például az útdíj, amit ráadásul mi fogunk fizetni a képviselők helyett, a pedagógusoknak tett ígéret első be nem tartása, a portfólió semmibe vevése, az újabb 4 milliárd a stadionokra, Mészáros 10 hónap alatti 300 milliós gyarapodása, Kósa cinizmusa, az EU zászló levétele, soroljam még? Az összes jelenlegi pártot száműzném, és egy életképes, fiatal pártot verbuválnék össze helyettük. Sajnos a tüntetők között ilyeneket még nem látok.
szandokan
@Mobil123: Na meg a Pécsi egyetem forrásának a drasztikus lecsökkentése, amely lassan ellehetetleníti a komoly kutatás lehetőségét, és az azeri fiatalok oroszul történő ingyenes oktatásának a tervezetét, amely az eddigi félévente két milliót fizeti külföldi hallgatók rovására menne. Miért kell az oktatást haveri szintre zülleszteni?
Mobil123
@szandokan: Bizony tényleg haladsz! Sajnos lesz ez még rosszabb is!
Az oktatás az úgy szar már ahogy van ! Nincsenek meg a könyvek amik meg vannak abból meg nem tanulnak csak ki kellett fizetni (nekem pl. 30.000,-Ft volt !) lassan semmit nem fognak érni a bizonyítványok és legyen az szakm.képző, szakk.képző, gimi, fő suli, egyetem.
Vasárnap mehetünk majd templomba (én nem !!) meg focimeccsre (oda sem megyek) .
Gyűlölöm a papokat , és a focit sem szeretem . Mondjuk vízilabdára mennék :-) de azt sem minden vasárnap.
Azért a politikusok anyagi gyarapodása sem semmi .:-(( de lehetne sok mindent sorolni még. Sokszor mondtam itt hogy bizony ezt az országnak nem polikusoknak kéne vezetni.
szandokan
@Mobil123: Pap terén nálunk is vannak gondok, a keresztyénségbe soha nem lett volna szabad belevonni a politikát. A jó focit én azért szeretem, meg a vízilabdát is, legutóbb meg az asztalitenisz szegezett oda a képernyőhöz. Igen, a politikusok eszméletlen gazdagodása, a stadionokra kötött milliárdok és a "semmire nincs pénz, ezért adókat kell kivetnünk" kép valahogy már nekem sem áll össze. Most láttam Habony Guccis transzvesztita kinézetét ráadásul...
tivoli
Mi az, hogy milliók fognak jobban járni? A képviselők még nincsenek annyian, hálistennek.
Mobil123
@szandokan: És ráadásul a tásaka nekem marhára nem tetszik :-)) a fazon sem de hát mindenki olyan amilyen kinézetre .
szandokan
@tivoli: Rájöttem, hogy Orbán szerint mindenkinek jobb lesz, ha ő valamit kitalál. Például hatalmas siker az is számára, hogy ellene tüntetnek. Mondjuk erről valóban ő is tehet:-)
szandokan
@Mobil123: A megélhetési képviselőkből, politikusokból elég volt.
Mobil123
@szandokan: És van egy pár (tele az országház velük!! és az önkormányzatok)
tivoli
@szandokan: És ezt ők is tudják? Mondta nekik valaki?
szandokan
@Mobil123: Egy képviselőt az emberek szándékosan nem szavaztak be a testületbe nálunk, ennek ellenére megoldották, hogy társadalmi munkában mégis ott lehessen, persze ezért is jár neki némi juttatás. Be sem lett szavazva, és társadalmi munkáért kap némi pénzt, miközben eddig csak károkat okozott a szakterületén.
Mobil123
@szandokan: Hát nézd meg Pécsen az elítélt képviselő nacsasszony nem hajlandó lemondani a mandátumáról! na ezt nem értem hogy a francba kerülhetnek csalók, sikkasztók ilyen helyekre? Valamelyik leváltott polg,mester ha jól emlékszem a Klikbe kapott állást igaz végzetség nuku. van olyan falu ahol most botrány van a leváltott polg, mester (független volt és most fideszes lett megszavazva) miatt mert kiderült hogy Eu-s pénzt kapott az állítólagos térkő üzemre ill. brikettgyártásra . Persze a faluban egyiknek se híre se hamva nem is volt. Senki nem ellenőrzi!! és ez csak egy falu . mennyi ilyen lehet az országban?? (ja és a szentem most vissza akar menni vámosnak:-D)
Dr. Felipe
Holnap már milliók fogják átkozni a nevem - mondta hitler az utolsó napon.
szandokan
@tivoli: A tüntetők ezt skandálják szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.