A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) kezdeményezésére a kormány 2014-ben több olyan intézkedést is hozott, amelyek együttesen 120-150 milliárd forinttal javítják a vállalkozói szféra helyzetét, ami kedvezően befolyásolja a 2015. évi kilátásokat - mondta Parragh László, az MKIK elnöke az MTI-nek a kamara idei tevékenységét értékelve.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A kormány intézkedései hatására már nem csak az építőipar, de a fuvarozó és vendéglátóipari cégek is bajban vannak, az élelmiszeriparral karöltve. A papír mindent elbír.
Dr. Felipe
Elvtársak!

Megint 120% ot teljesített a Vörös Csillag traktorgyár, szovjet-magyar barátság sztahanov brigádja.
Éljenek a munkásőrök.

Magyarbajdzsán jobban teljesít.
papa.49
Ez a hülye kárpitos, majd csempés hiába károg itt az építőipar már lényegében megszűnt, csak a fütyiszes cégek tudnak működni a többinek nincs munka...
A kereskedelemben jövőre várható a bezárási hullám mikor a mesterségesen lehetetlené tett vállalkozások bedobják a törülközőt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.