A gyülekezési törvény szabályain nem a demonstrációk miatt kell változtatni; a mostani tüntetések pontosan azt bizonyították, hogy a rendőrség a szakmai körökben éles kritikával illetett törvényt is tudja jól alkalmazni, ha a rendőrség vezetése alkalmas az irányításra, mondta Gulyás Gergely, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős fideszes alelnöke.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
ÉGŐ A KORRUPCIÓ MELLÉ MÉG A TÜNTETŐ TÖMEGEK LÁTVÁNYA IS CÖLÖP-TEKENŐSÜNKNEK-hát nekünk is egyre tűrhetetlenebbek vagytok fidessnyikhajok akik a világbékamenetalésetekkel foglalkozhattok jópénzért kül-és belügyesen is de meddig még-(csakkk nem a putyini baráti látogatásra készültök) Az angélával mi lesz,hogyan ünnepelhetjük?-GULYÁS A KONDA FONTOS RÉSZE MÉG MINDÍG ÉS MINDÖRÖKKÉ???-ez mégis büdös,mondhatni már nagyon disznóürülék szaga van...
Cicamama55
Jó lenne, ha a zsebetek lenne ennyire átlátszó, mint ennek a törvénymódosítási szándéknak a célja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.