A súlyos kézsérüléssel kórházba vitt gondnokot gyanúsítják a tegnapi, csepeli kettős gyilkosság elkövetésével, és egy másik, az iskola vezetéséhez tartozó személyt is őrizetbe vettek az üggyel kapcsolatban - értesült az InfoRádió.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiwi
mint egy agatha christie regényben
csak sokkal ostobább módon
miből gondolta, hogy nem jönnek rá? olyan fényesen világít az indíték, mint a nap
tsabeeka
a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában gyakori volt a tanárok és a diákok közötti konfliktus. Kedden komolyabb verekedés alakult ki a tanulók között, és amikor a dolgozók közbeavatkoztak, a diákok megfenyegették az intézmény vezetőjét, hogy "ki fogják nyírni".

az ilyen diákokat meg nem iskolákban kéne tartani, hanem karámban, automata gépfegyverek tartanák a matekórát
zsolti
@tsabeeka: az diszkrimináció, hátrányos megkülönböztetés. biztosítani kell ezeknek a megtévedt bárnykáknak is a jogot a tisztességes tanuláshoz :) (és itt már sólyom lászló olyan szúrós szemmel nézne, hogy elcsukló hangon csak annyit mondana: ALKTMÁNYSALAPJG!!)
Zwei
@tsabeeka:D
nagyon jó!:)) ...
és leadnák a számtani sorozatot:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.