Az OTP-csoport magánrepülőjével utazik ma a párizsi vonulásra Orbán Viktor, visszafelé pedig megáll egy rövid időre Zürich-ben is – tudta meg a hvg.hu. A miniszterelnököt elkíséri Trócsányi László igazságügyi miniszter és Hajdu János TEK-főigazgató is.

A kormányfő máskor is utazott már az OTP-csoporthoz tartozó Air Invest cég gépével, azt azonban egyelőre nem tudni, most mennyiért bérelték ki a számára.

A délelőtt 10 órakor érvényes útvonalterv szerint Orbán Viktor 17 órakor indulhat vissza a francia fővárosból, de nem egyenesen Budapestre repül majd, hanem megáll majd egy rövid időre a svájci Zürich-ben is – írja a hvg.hu. Azt nem tudni, miért tart megállót a városban.

A miniszterelnök lánya jelenleg egy svájci iskolában végzi tanulmányait évi 80 ezer svájci frankért (átszámítva 20 millió forintért).

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Ma Vasárnap van.
Mi is megyünk a LIDL-be, hazafelé beugrunk az ALDI-ba.
Amíg még lehet...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Valamit magára adó európai politikus nem mutatkozik Orbánnal együtt ami érthető, a baj csak az, hogy Orbán még M,o. miniszterelnöke és ez ránk nézve se jó. Zürichbe meg biztos leellenőrizte a bankszámláját, mostanában gyakran jelenik meg ebben a városba,tényleg vajon miért?
papa.49
@mate03: Ennyio a különbség a két ember megítélésében, ezen ,,rugózhat,, a fütyisz a külföld álláspontja egyszerű, és teljesen világos, a ,,hazugovics már megbukott,, !!!
mariaberta
Erre a magán repülőre még nem vetettek ki adót? Na persze, ez nem adóköteles, mert a főfő gépe. Javasolom a meggondolást.
libellle
@nezelodo: 7:56 Esetleg az állam devizatartalékából vitt a schweizi bankba megint egy keveset. Majd jó lessz az amikor rossz idök járnak, a menekülése utánra gondolok . Esetleg egy hadsereg felállitásához (szükségessé valhat az a pénz,) aki a szófogadatlan, hálatlan népet móresre tanitja.
volvós
..." Orbán magángéppel repül Párizsba, hazafelé Svájcba is beugrik..."

Ha javasolhatnám, inkább egy mély gémeskútba ugorjon be,
egy nagy betonkocka kisérettel !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.