Magyarországnak az az érdeke, hogy mielőbb rendezze a nyitott politikai kérdéseket az Egyesült Államokkal - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Szerintem nem az USA akadékoskodik hanem ti!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@Csizmás Kond: @Csizmás Kond:" ...ott már nem kerékpáros postások hordják a levelet..."
de azok hordják ki... meg kézikocsisok...és nem abból gazdagodtak...főleg nem tavalytól ...az csak városi legenda... az itteniek is kimutatták, hogy többet fizettek a közösbe a bevándorlók mint amit kivettek belőle, és ezt 2014 elején még szigorították is...
és a másik...gondolom hallottál az itteni habonyhoz hasonlítő sztoriról, és hogy itt mi lett a vége...
444.hu/2015/01/10/a-brit-habony-arpad-miatt-le-kellett-mondania-egy-miniszternek/
Csizmás Kond
@Hellcat: akkor nem egyedül vagyok, de hogy ne haljak meg bután kérlek áruld el most vagyis az előző társalgásunkban mi borított ki, mit láttál úgy hogy balfaszkodni akarok vagy terelni ?
...mert azért nézlek aminek nézlek de ennyire azért földhözragdt te sem lehetsz...
Csizmás Kond
@bundi: nem akartam válaszolni de meggondoltam magamat. na nem azért nem akartam mert nem tartalak méltónak rá csak nrem volt kedven egy újabb vitát indítani ugyanaról a dologról mert minnd kiderült te sem akarod úgy érteni ahogy írtam.
Szóval azt próbáltamnagyvonalakban elmondani, hogy míg itt nálunk egy kormányzati levél akkora cécóval kerül a választópolgár asztalára addig ott már a nyolcvanas évekmeb már a paraszt is számítógéppel intézte a hivatalos dolgait. Szóval a kommunikáció, hogy egy kerületi képviselő a leszólítás után mit válaszol a kérdezőnek az nagyban függ a kerület fejlettségétől. Ott egyszerüen elkülde egy e-milt mindenenkinek amire fél napon belül szerre válszt is kap míg itt fele nem is ismeri a képviselőjét.
A másik...nem olvasom a 444-et. Na nem azért...csak mert nem szeretem a festettszájú fiúkat...
...amúgy Habonyi sem a zsánerem neki a fizimiskája nem jön be olyan spekuláns képe van ...tudod vizuális vagyok...
Hellcat
@Csizmás Kond: Először is nem borultam ki másodszor nem mondtam, hogy balfaszkodsz, csak azt, hogy terelsz, így nem láttam értelmét tovább folytatni a csevegést. Ennyi.
coyote3
Az országé meg az, hogy titeket zárjanak le...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.